Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už jsem zkoušel snad všechny rady na internetu,ale nic nepomáhá. Snad to vyřešíme tady [ doufám ]
Ve Windows 7 Home Premium mi zmizela na kartě počítač ikona CD ROM.
Když otevřu " správce zařízení ", jednotka tam je ale je u ní žlutý vykřičník → vlastnost → v okně stav zařízení je " Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39) "
Když dám Aktualizovat software ovladače → nejvhodnější software ovladače pro vaše zařízení již je instalován → ovladač tohoto zařízení je aktuální.
Zkoušel jsem i v registrech nějaký lowerfilter a upperfilter [ podle netu ], já tam ale takové položky vůbec nemám.
Kdyby někdo měl návod, byl bych hodně vděčný, už jsem z toho zoufalý.
Děkuji
V registrech žádná chyba není, tam nesahejte. Klikněte na ve správci začízení na DVD (tam co je vykřičník) a pravou myší vyberte možnost odinstalovat. Následně restartujte počítač. W7 žádné ovladač na běžnou mechanika nepotřebují instalovat. Spíše bych řekl, že váš problém byla banalita a celé jste to poškodil instalací vámi popsaných nesmyslů. Před mým návodem na postup všehcny ty nesmysly odinstalujte, následně použijte CCleaner (ponechto ho v původním nastavení) a vyčistětě PC a registry (to jsou první 2 položky vlevo).
Tak jsem odinstaloval, Cleanerem vše vyčistil a po restartu PC naběhlo oznámení " Matshita DVD - RAM UJ890AS software ovladače byl úspěšně nainstalován "
Ve správci zařízení je jednotka DVD/CD-ROM a v podsložce MATSHITA DVD - RAM UJ890AS opět se zlutým vykřičníkem, takže se ovladač po startu instaluje sám. Problém je pořád stejný.
Nemáte ještě nějaký nápad?
Dobrý den, v jakém stavu je ta mechanika, resp. funguje? Roztočí, načte a přehraje médium?
Zdravím!
doplněno 03.01.15 17:34:Možná to je podobný problém jako v otázce viz odkaz - tedy, nelegální OS.
Dobrý den,
Zkuste vyřešit váš problém podle následujícího odkazu. Mě to ve stejné situaci pomohlo.
Dobrý den,
to jsem zkoušel, ale jak jsem psal výše, já v registru tyto položky nemám → upperfilters, tudíž nemůžu smazat, díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.