Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, neustále se mi do telefonu znova a znova sama instaluje aplikace s názvem GSearch, můj antivir mi vždy oznámí že je to vir a že ji mám odstranit, což udělám ale za 3 minuty ji tam mám znova . Poradíte co s tím, díky. Petra
Jaký antivir, jaký operační systém má telefon. Nejspíše i AV označí jaké aplikace se to týká nebo kde je vir v jakém adresáři? Stáhněte si AV.
Děkuji za odpověď, mám android 4.2.1. a zkoušela jsem anitiviry: AVAST, AVG a Clean Master. AVAST a Clean Master mi vždycky napíšou že je to vir ať ho okamžitě odstraním, ale AVG ho nerozezná. Občas mi taky přijde na telefon jakási zpráva že Google mi důrazně doporučuje abych aplikaci GSearch okamžitě odstranila, že detekuje škodlivé chování. Hledala jsem to na netu, a jediné co jsem se dozvěděla že někdo v nějaké internetové diskuzi napsal že je to nějaký čínský malware - netuším co je malware a jak moc je to nebezpečné. Má normálně ikonu a je vypadá to jako aplikace... tak nevím. Normálně to smažu, ale problém je, že za pár minut už mi antivir hlásí že ho tam mám zas...
jaký máte telefon? Podle dostupných informací se nachazí přímo v ROM paměti od VÝROBCE telefonu (neznačkové levné číny) a jediné řešení je instalace nové ROM. Prý se instaluje 3 měsíce po aktivaci - restartu. Takže když telefon komplet resetujete bude tam za 3 měsíce zpět.
Odpovídá to?
doplněno 02.01.15 22:48:někomu pomohlo ukončit a ZAKÁZAT aplikace a procesy VERIZON. prubněte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.