Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WinFast PVR2 -cannot find video capture devic

Od: adecko® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer. Potřebovala bych zase radu odborníků. Na počítači (Win 7 home premium) používáme WinFast PVR2. Začali jsme na vistách pak nám nainstalovali Win7 a mám dojem že v té době winfast přestal fungovat a podařilo se zprovozbit windows media center. Pak ze záhadných důvodů přestal fungovat media center a rozjelo se winfast. Ale teď nefunguje ani jedno. Předevčírem se po startu objevila hláška : Cannot find any video capture device. (to je od winfastu).

Media center hlásí: Konflikt sledování nebo poslechu. Ke splnění požadavku není k dispozici žádný tuner. Pomohlo až odinstalování a nová instalace (instalaci jsem našla na ulozto) a winfast včera fungoval. Dnes se ovšem situace opakovala - zase tytéž zprávy a odinstalace a nová instalace nepomohly. Popravdě už mně začíná takhle náladový program trochu štvát. Počítač používáme dvě a opravdu jen uživatelsky - max Word, Excel, Adobe Reader, prohlídnout internet , z her jenom solitaire.

Dá se s tím něco dělat? Prosím moc o radu, pokud možno blbuvzdornou. Díky moc a přeju stálé zdraví v novém roce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

když jste prováděli instalaci, máte zaškrtnuto "automatická aktualizace"? Zdá se mi, že po restartu to prostě natáhne aktualizaci, která koliduje s ostatními programy.

Já měl WINFAST na xp a měl s tím hodně potíží - hlavně se zvukem...- zbavil jsem se toho až po letech, ale použil snad 20x za 3 roky... Teď má USB HD TV - s tou nemám potíže a užívám rozhodně častěji...

hodnocení

Nevšimla jsem si, že by někde byla možnost zvolit nebo nezvolit automatickou aktualizaci při instalaci winfast. Předpokládám, že to nebyla míněna automatická aktualizace systému. To počtení jsem taky objevila a už četla.Ale v hlavě stále temno. Dobrou noc.

pilivoj*

Já jej mám na počítači kde jsou ještě XP a je to bezproblémový.Nepamatuji si jestli tam byla položka aut. aktualizace, protože v době instalace jsem internet neměl. Ale také radím znova raději přeinstalovat ale kouknout se zda není někde ve správci

žlutý vykřičník = počítač=spravovat=správce zařízení

Ale teď mě napadá: nepřepnula jste si vstup? Cannot find = nemůže najít : tedy nemůže najít video vstup

Najdi si program PROGdvb ten podporuje valnou většinou běžných tv karet. Jestli ani on ten tuner neuvidí může jít třeba i o hárdwérovou závadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]