Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěl bych Autocad

Od: david93 odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám dotaz, ve škole máme program AutoCad, a máme se sním naučit pracovat, já chodím do knihovny půjčuji si knížky atd a také jsem si stáhl 30 denní zkušební verzi. Ale ten program bych chtěl mít napořád dal by se tento program stáhnout + sehnat i klíč? Vím že je to nelegální ale utrácet za ten program 27 tisíc to si nemůžu dovolit... Vím že nějaký odborníci na PC že by to dokázali tak vás jenom prosím zda byste mi poradili? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Ve škole jste se neptal? Dost škol má speciální licence pro učitele i žáky, kteří si software v rámci licence mohou pro studijní účely nainstalovat i doma.

praivo*
hodnocení

1x

Studentská verze AC je k dospozici přímo na jejich webu a po registraci se dá normálně stáhnout.

Přesně tak podívej se po studentské verzi. Nicméně jestli dotaz zněl, jestli se dá sehnat cracklá verze tak můžu odpovědět že samozřejmě. A to i včetně češtiny.

hodnocení

0x

zkuste sehnat neplacenou starší verzi přímo u dané firmy - jinak se poptávka po cracku stává dotazem v rozporu s podmínkami webu..

zajixxx*

Jasné, zkuste uložto... před pár lety jsem jej tam našel...

ria*
hodnocení

0x

Já tedy pracovala s Allplanem, ale v rámci studia nám ho poskytli zadarmo do soukromých počítačů s dočasnou licencí a se vším, bez omezení aplikací atd... Určitě to tak měli i spolužáci, co si vybrali AutoCad, zeptejte se ve škole.. Lepší než to teď stahovat načerno, ale až dostudujete, připravte si peněženku :)

doplněno 03.01.15 03:14:

Pro vývojáře/prodejce je to nejlepší reklamní tah, poskytnout studentovi program zdarma, aby se v něm naučil a pak si ho koupil pro budoucí práci :).. A pokud ho škola učí, tak ho určitě nabízí i studetnům.

bagar*
hodnocení

0x

Zeptej se ve škole. My používali AutoCad a SolidWorks, oba programy dávali každému studentovi za 30Kč.

host*
hodnocení

0x

Některé školy mají pro výuku a prý i pro žáky licenci ProgeCAD pro 2D i 3D modelování. Možná byste ho mohl mít jako výukový program jako alternativu k tomu, co po vás chtějí ve škole. Když po vás škola něco chce, tak by vám to měla poskytnout, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]