Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dotaz, ve škole máme program AutoCad, a máme se sním naučit pracovat, já chodím do knihovny půjčuji si knížky atd a také jsem si stáhl 30 denní zkušební verzi. Ale ten program bych chtěl mít napořád dal by se tento program stáhnout + sehnat i klíč? Vím že je to nelegální ale utrácet za ten program 27 tisíc to si nemůžu dovolit... Vím že nějaký odborníci na PC že by to dokázali tak vás jenom prosím zda byste mi poradili? Děkuji
zkuste sehnat neplacenou starší verzi přímo u dané firmy - jinak se poptávka po cracku stává dotazem v rozporu s podmínkami webu..
Já tedy pracovala s Allplanem, ale v rámci studia nám ho poskytli zadarmo do soukromých počítačů s dočasnou licencí a se vším, bez omezení aplikací atd... Určitě to tak měli i spolužáci, co si vybrali AutoCad, zeptejte se ve škole.. Lepší než to teď stahovat načerno, ale až dostudujete, připravte si peněženku
Pro vývojáře/prodejce je to nejlepší reklamní tah, poskytnout studentovi program zdarma, aby se v něm naučil a pak si ho koupil pro budoucí práci .. A pokud ho škola učí, tak ho určitě nabízí i studetnům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.