Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám nový smartfon samsung. Vše mi fungovalo cca 1 den. pak se mi nepodařilo přihlásit do mého účtu na gmail. Po zadání infa mi přišla na e-mail odpověď, že můj účet na Google byl zrušen z důvodu porušení licenčních podmínek. Nejsem si ničeho vědoma. založila jsem si nový účet znova asi 3x a vždy to samé. nevíte někdo o co jde?
Dobrý den,
tohle jste si pročetla?
doplněno 03.01.15 13:10:ať už vědomě nebo nevdědomě, musela jste porušit smluvní podmínky, Google by jen tak účet nezrušil, sám služby Google využívám 2 roky a i lidem kolem mě se nic podobného nestalo.
Ano, přečetrla a ničeho si nejsem vědoma.
doplněno 03.01.15 09:18:VŽDY MI POŠLOU TOHLE:
Vážený uživateli služeb Google,
děkujeme, že jste nás informovali o problémech s přístupem do účtu Google.
Zjistili jsme, že byl váš účet deaktivován z důvodu porušení smluvních podmínek a již ho nelze obnovit. Další informace o našich zásadách a o tom, jaké porušení těchto zásad může vést k omezení přístupu do účtu nebo k deaktivaci účtu, naleznete v zásadách obsahu a/... a v programových zása/....
S pozdravem
tým Účtů Google
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.