Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás!
Mám v počítači grafickou kartu GeForce GTX 660. Dlouho, rok a čtvrt, mi přes ni šlo úplně všechno bez problémů. Najednou nastaly problémy s konverzí videí, s náročnými grafickými hrami atp. Vždy, když počítač musí provádět nějaké složitější operace s grafikou, vyřadí se mi z provozu monitor a všechny periferie - klávesnice, myš. Počítač pak vypínám stlačením na pět sekund, jinak to nejde, páč nevím, co se s ním děje. Grafiku mám ještě v záruce, tuším, že problém je s ní, ale nevím. Když nedělám žádné kousky se složitou grafikou, všechno jde jako po másle
Ahoj,
může to být grafikou, ale to si nemyslím.. Konverze a rendering videí je v podstatě jen procesorová záležitost, grafika tam v nijak zvlášť nezasahuje..
Já bych spíš tipovala problém ve zdroji - při větší zátěži například výrazně klesne napětí, nebo třeba úplně vypadne jedna větev.. Co ho zkusit proměřit?
To s tím zdrojákem se mi zdá jako nejpravděpodobnější varianta. Díky za tip! Teď jen, proč to předtím šlo a teď ne? Něco se unavilo? Nebo vypadla jedna větev co? Asi jo...proměřit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.