Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit reklamu na fb pro danou skupinu

Od: fejsukar odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

ráda bych vytvořila reklamu na fb,která se bude zobrazovat konkrétním uživatelům.Bohužel bych ráda cílila jiným způsobem než mi fb nabízí,a to konkrétně na přátele daných osob. V praxi-můj spolužák má 400kamarádů,kteří jsou pro můj podnik atraktivní,každý má ovšem jiné zájmy,jiná věková i sociální skupina atd,je to ovšem veřejně přístupný seznam lidí,je možné nastavit mou reklamu tak,aby se zobrazovala pouze těmto lidem?Děkuji za info :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

ne takto to opravdu nejde, proč prostě nenapíšeš kamarádovi dej mi like sem a prosím pošli nabídku na like svém svým přátelům na FB, jim se to ukáže v upozrnění a kdo chce podívá se kdo ne, bude to ignorovat.

fejsbukar
hodnocení

Samozřejmě že to jde,můžeš vytvořit vlastní okruh uživatelů kam se nahrává to co znáš-email,ID z facebooku...cokoliv,můj problém je jak sestavit takový list individuálně,abych nemusela přidávat jedno po druhém...rozhodně nemám v úmyslu spamovat ve stylu dej mi like,zabývám se reklamou,ne obtěžováním.

filip17*

Jaký je rozdíl jestli se mi zobrazí reklama nebo mi od někooh přijde pozvánka na moji stránku? Zajímá mě to kliknu na rekamu/stránku nezajímá mě to ignoruju to...

fejsbukar
hodnocení

Rozdíl je v tom že nepotřebuju "přátelské kliknutí" ale seriozní zájem o stránku a jednoduše nebudu nikomu spamovat,platím si reklamu,nerozesílám prosby o kliknutí.Tahle otázka byla položená jasně,myslím že se nemusíme bavit na téma psychologie reklamy vs spamování..

filip17*

Ale to kliknutí tam vůbec není potřeba, kliknu pouze na odkaz, a podívám, tak jako tak bych kliknul na odkaz reklamy nebo na odkaz té skupiny/stránky a to že ty to vidíš jako spam je tvůj úhel pohledu, znám několik 10tek lidí, kteří tyto pozvánky využívají a několikrát pozvali i mě, pokud to byl zajimavý projekt rád jsem se na něj podíval a klidně i služby využil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]