Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych vytvořila reklamu na fb,která se bude zobrazovat konkrétním uživatelům.Bohužel bych ráda cílila jiným způsobem než mi fb nabízí,a to konkrétně na přátele daných osob. V praxi-můj spolužák má 400kamarádů,kteří jsou pro můj podnik atraktivní,každý má ovšem jiné zájmy,jiná věková i sociální skupina atd,je to ovšem veřejně přístupný seznam lidí,je možné nastavit mou reklamu tak,aby se zobrazovala pouze těmto lidem?Děkuji za info
Ahoj,
ne takto to opravdu nejde, proč prostě nenapíšeš kamarádovi dej mi like sem a prosím pošli nabídku na like svém svým přátelům na FB, jim se to ukáže v upozrnění a kdo chce podívá se kdo ne, bude to ignorovat.
Samozřejmě že to jde,můžeš vytvořit vlastní okruh uživatelů kam se nahrává to co znáš-email,ID z facebooku...cokoliv,můj problém je jak sestavit takový list individuálně,abych nemusela přidávat jedno po druhém...rozhodně nemám v úmyslu spamovat ve stylu dej mi like,zabývám se reklamou,ne obtěžováním.
Jaký je rozdíl jestli se mi zobrazí reklama nebo mi od někooh přijde pozvánka na moji stránku? Zajímá mě to kliknu na rekamu/stránku nezajímá mě to ignoruju to...
Rozdíl je v tom že nepotřebuju "přátelské kliknutí" ale seriozní zájem o stránku a jednoduše nebudu nikomu spamovat,platím si reklamu,nerozesílám prosby o kliknutí.Tahle otázka byla položená jasně,myslím že se nemusíme bavit na téma psychologie reklamy vs spamování..
Ale to kliknutí tam vůbec není potřeba, kliknu pouze na odkaz, a podívám, tak jako tak bych kliknul na odkaz reklamy nebo na odkaz té skupiny/stránky a to že ty to vidíš jako spam je tvůj úhel pohledu, znám několik 10tek lidí, kteří tyto pozvánky využívají a několikrát pozvali i mě, pokud to byl zajimavý projekt rád jsem se na něj podíval a klidně i služby využil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.