Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utilita ATI

Od: aloisb® odpovědí: 1 změna:

Ve snaze odebrat nepotřebné programy jsem omylem odinstaloval program s názvem "Softwarová utilita ATI". Počítač pak pči restartu hlásil, že našel nový software a chtěl instalační CD. Pak začal hledat (štětka), ale dlouho nic nemohl najít, tak jsem to zrušil. Ví někdo, co bych měl stáhnout z Internetu a nainstalovat? Mám notebook s OS WIN XP a grafická karta bude asi Radeon.

doplněno 02.01.15 15:30:

Tak jsem to zkusil přes ovládací panely - system - hardware a u řadiče videa byl červený křížek. Zkusil jsem aktualizovat ovladač a něco se nainstalovalo a křížek zmizel. Tak to snad bude dobré !

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud máte grafiku ATI, tak po správné instalaci by se měla tato utilita ukázat (její ikona) v hlavním panelu u hodin - je to rozšířené ovládání ke grafice. Také by to mělo rozšířit ty záložky (s ikonou ATI) v panelu pro nastavení obrazovky v Ovládacích panelech.

Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]