Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV Karta - Problém s ovladačem

Od: blechta® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den

Mám kartu WinFast DTV1800 H a ztratil jsem instalační cd s ovladačem, ve správci zařízení, to píše "Neznámé" a po instalaci ovladačů stažených z webu výrobce (celé se to nainstaluje velice rychle) se pc nechá restartovat a nic se nenainstalovalo, ani program pro ovládání, ani ovladač... Zkoušel jsem nainstalovat i manuálně a to sice, že jsem otevřel zařízení ve správci zařízení a dal aktualizovat ovladač, a navedl instalátor do složky kde jsem si instalátor od výrobce ručně vyextrahoval a vypitval jsem si z něj verzi pro můj systém, píše to pak, že zařízení nemohlo být nainstalováno, už fakt nevim, je silvestr a já chtěl něco nahrát, a nemůžu protože se mi do všeho se*ou zku*vený problémy... Já nemůžu mít nic, co by fungovalo hned, (rta karta fugovala i na předchozím pc...) Mám sto chutí to hodit z okna na beton a za letu do toho kopnout.. jeden monitor se po*ral, druhej monitor se po*ral, nedjde tv karta, notebook se mi nahodne natvrdo vypina s baterii, kohoutek v koupelne se urval zustal mi v ruce, ja uz fakt nevim, co jsem komu provedl, proc se mi tohle furt deje, kolem ceho se hnu, to se podělá (omluvte mou vulgaritu, ale jsem nehorázně na*ranej, když něno potřebuju, tak to nefunguje, i když to fungovat má, atd...)

Mám Windows XP 32bit sp3

Díky za odpovědi, za chvíli se už uklidnim, ale jestli se mi to s vámi nepodaří spravit, tak to rozhodně rozkopu!

doplněno 01.01.15 00:24:

Šťastný nový rok!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Tak jsem reinstloval systém, naninstaloval ovladače a program WinFast PVR2, všechno funguje, ale nic to nenaladí, nevíte kde se přepíná mezi digitálem a analogem? Já ani sám nevim co tam mám... Hlavní je to že to vůbec nic nenaladí...

stenlycich*
Hoooj Das si nastaveni a tam hned v prvni polozce mas lazeni. Nastavis si na nejpomalejsi, Cina, a pockas. V DVB das ceska republika nebo Czech republic a taky pockas. Melo by to naladit pokud je v tvoji oblasti spustene DVB-T
doplněno 03.01.15 17:11:

Tady si můžeš stáhnout manuál leadtek.com/...

hodnocení

Čínu tam nikde nemám, nějak jsem nepochopil co máš na mysli: V DVB das ceska republika nebo Czech republic a taky pockas.

Kliknu na tlačítko nastavení, na první záložce mám teda to lazení a tam mám položky: Polcha, Město (skoro u všech států je pouze Anywhere) a Citlivost. V položce "Plocha" čína není

stenlycich*

moje chyba špatně jsem to vysvětlil ale ještě se tě chci zeptat zkoušel jsi jiný software na tu kartu?4etl jsem nějaký recenze a každej má problém a jsou univerzální programy a na nich karta jede ok!systém máš jakej?

hodnocení

mám XP Mini 32 Bit sp3 (windows media center, jsem na netu nikde samostatný nenašel...) Teď jdu skusit jakýsi "Media Portal"

stenlycich*
ladinpraha*

Jsem momentálně bez funkční TV karty, ale vyzkoušel jsem na nich kde co. S programy Media Center, ať od Win nebo od Averu, vždycky byla nějaká potíž. Jediný program, který mně vždycky maximálně vyhovoval, byl ATV2000.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, základem je asi dobře připojená TV anténa - vytáhněte ji z TV a připojte (před laděním kanálů) do TV karty v PC. Pokud to zkoušíte na pokojovku, tak to je loterie. Zdravím!

P.S. Analog už zřejmě nevysílá a systém si zvolte PAL.

doplněno 03.01.15 20:16:

Jak můžete ladit TV v PC bez vyzkoušené a pořádné antény? Takto je to jen ztráta času a šance na úspěch je minimální. A pokud něco naladíte, tak nenahrajete (bez "kostičkování").

hodnocení

moznost zvolit pal jsem nikde nenasel, proste tam neni, nebo je hodne dobre schovana.

Ja nemam ani tu pokojovku *smich* skousim neco chytit na kus dratu (asi 3 metry ruzne rovesenyho po pokoji...). Kdybych mámě nachvíli ukradnul anténu od televize, asi by to psychicky nezvládla, na televizi a tabletu je naprosto závislá, odtrhnout jí nelze...

doplněno 03.01.15 20:12:

tak nakonec jsem mamu donutil mi pujcit tu nasi (mnou) podomacky upravenou prutovku, tak uvidime...

hodnocení

Ale něco jsem vždycky chytil - skoro vše co jde v mé lokaci naladit, akorát něco občas blblo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]