Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám kartu WinFast DTV1800 H a ztratil jsem instalační cd s ovladačem, ve správci zařízení, to píše "Neznámé" a po instalaci ovladačů stažených z webu výrobce (celé se to nainstaluje velice rychle) se pc nechá restartovat a nic se nenainstalovalo, ani program pro ovládání, ani ovladač... Zkoušel jsem nainstalovat i manuálně a to sice, že jsem otevřel zařízení ve správci zařízení a dal aktualizovat ovladač, a navedl instalátor do složky kde jsem si instalátor od výrobce ručně vyextrahoval a vypitval jsem si z něj verzi pro můj systém, píše to pak, že zařízení nemohlo být nainstalováno, už fakt nevim, je silvestr a já chtěl něco nahrát, a nemůžu protože se mi do všeho se*ou zku*vený problémy... Já nemůžu mít nic, co by fungovalo hned, (rta karta fugovala i na předchozím pc...) Mám sto chutí to hodit z okna na beton a za letu do toho kopnout.. jeden monitor se po*ral, druhej monitor se po*ral, nedjde tv karta, notebook se mi nahodne natvrdo vypina s baterii, kohoutek v koupelne se urval zustal mi v ruce, ja uz fakt nevim, co jsem komu provedl, proc se mi tohle furt deje, kolem ceho se hnu, to se podělá (omluvte mou vulgaritu, ale jsem nehorázně na*ranej, když něno potřebuju, tak to nefunguje, i když to fungovat má, atd...)
Mám Windows XP 32bit sp3
Díky za odpovědi, za chvíli se už uklidnim, ale jestli se mi to s vámi nepodaří spravit, tak to rozhodně rozkopu!
doplněno 01.01.15 00:24:Šťastný nový rok!
Tak jsem reinstloval systém, naninstaloval ovladače a program WinFast PVR2, všechno funguje, ale nic to nenaladí, nevíte kde se přepíná mezi digitálem a analogem? Já ani sám nevim co tam mám... Hlavní je to že to vůbec nic nenaladí...
Tady si můžeš stáhnout manuál leadtek.com/...
Čínu tam nikde nemám, nějak jsem nepochopil co máš na mysli: V DVB das ceska republika nebo Czech republic a taky pockas.
Kliknu na tlačítko nastavení, na první záložce mám teda to lazení a tam mám položky: Polcha, Město (skoro u všech států je pouze Anywhere) a Citlivost. V položce "Plocha" čína není
moje chyba špatně jsem to vysvětlil ale ještě se tě chci zeptat zkoušel jsi jiný software na tu kartu?4etl jsem nějaký recenze a každej má problém a jsou univerzální programy a na nich karta jede ok!systém máš jakej?
mám XP Mini 32 Bit sp3 (windows media center, jsem na netu nikde samostatný nenašel...) Teď jdu skusit jakýsi "Media Portal"
Jsem momentálně bez funkční TV karty, ale vyzkoušel jsem na nich kde co. S programy Media Center, ať od Win nebo od Averu, vždycky byla nějaká potíž. Jediný program, který mně vždycky maximálně vyhovoval, byl ATV2000.
Dobrý den, základem je asi dobře připojená TV anténa - vytáhněte ji z TV a připojte (před laděním kanálů) do TV karty v PC. Pokud to zkoušíte na pokojovku, tak to je loterie. Zdravím!
P.S. Analog už zřejmě nevysílá a systém si zvolte PAL.
doplněno 03.01.15 20:16:Jak můžete ladit TV v PC bez vyzkoušené a pořádné antény? Takto je to jen ztráta času a šance na úspěch je minimální. A pokud něco naladíte, tak nenahrajete (bez "kostičkování").
moznost zvolit pal jsem nikde nenasel, proste tam neni, nebo je hodne dobre schovana.
Ja nemam ani tu pokojovku skousim neco chytit na kus dratu (asi 3 metry ruzne rovesenyho po pokoji...). Kdybych mámě nachvíli ukradnul anténu od televize, asi by to psychicky nezvládla, na televizi a tabletu je naprosto závislá, odtrhnout jí nelze...
tak nakonec jsem mamu donutil mi pujcit tu nasi (mnou) podomacky upravenou prutovku, tak uvidime...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.