JAK ZRUŠIT FACEBOOK?

Od: Datum: 31.12.14 18:40 odpovědí: 7 změna: 01.01.15 12:46
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 31.12.14 18:42
avatar

Smazat veškeré fotky, informace a další věci, co tam máte, a pak ho deaktivovat ( https://www.facebook.com/help/214376678584711).

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 31.12.14 18:44

nastavení/zabezpeční

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 31.12.14 18:47
avatar
A musíte vydržet tam fakt nejít dlouho, týden před uplynutím doby ke smazání mi poslal fb že si mám vyzvednout v profilu zprávu. Pokud bych se přihlásil, účet by nesmazal. A nebyl jsem jediný komu se to stalo. :-D myslím že to je snad měsíc, kdy po přihlášení profil obnovy, jako by nebyl nikdy smazaný...
Ohodnoceno: 0x
 
Od: labuznik
Datum: 31.12.14 19:16

celý, nebo stačí tvůj profil?

Jestli celý, tak to bys musel rozmluvit hoře cukru, a jestli jen tvůj profil, tak smaž vše cos tam nahrál a pak jeden po druhém smaž všechny příspěvky cos kde napsal (na svém profilu i na profilech ostatních) a všechny zprávy cos poslal a vše cos lajknul. A pak disabluj nebo zruš svůj účet. A jestli se ptáš proč je to tak složité, tak je to tak složité proto, že hora cukru (Zuckerberg, zakladatel facebooku) chce mít více a více uživatelů aby mohl vydělávat více a více peněz . Jo a všechno cos napsal a všechny tvé fotky, s tím on si nakládá podle libosti, ať to smažeš nebo ne. Má tě zanalyzovanýho, pdchycený a oskórovanýho na různé reklamy, jen to prodat nadrženým obchodům a webům.

Já jsem to tak udělal. Všechno sjem jeden lajk po druhém odmazal. Nic mi to nepřinášelo. Vše mi to bralo (čas i chuť).

Ohodnoceno: 2x
 
Od: toms
Datum: 31.12.14 19:40

Nádherně napsáno *palec*

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 01.01.15 12:46
avatar

Asi bys měl vědět, že za účelem zálohování tvůj obsah ukládá KAŽDÝ web, na který něco nahraješ (nejen sociální sítě, ale třeba i Poraďte), a NIKDO nebude procházet data na desítkách tisíc serverů (jen FB jich má kolem 180k) jen proto, aby smazal tvé fotky, které stejně už nejsou veřejně dostupné. A nevidím důvod vše ručně před zrušením smazat, když se to z internetu (ne ze záloh) po zrušení účtu smaže samo. Jediný způsob, jak by se to mohlo znovu objevit, je že by byl nějaký výpadek a web obnovil zálohu vytvořenou před zrušením tvého účtu, ale pravděpodobnost tohoto je velice malá a navíc nejspíš mají nějaký způsob, jak tomuto zabránit.

Mimochodem, já osobně jsem pro cílenou reklamu. Radši vidím reklamu na DX, popř. i Aukro, než na přípravky na hubnutí a podobně...

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 01.01.15 10:43

je rozdíl mezi deaktivací a úplným zrušením profilu. Při deaktivaci se můžete vrátit třeba za rok a opět se vše obnoví. Při úplném zušení se lze vrátit cca do 14 dnů a pak už nikdy, vše je pryč.

Odkaz pro úplné zrušení http://www.facebook.com/help/delete_account

Více najdete zde http://www.michalsika.cz/blog/jak-zrusime-facebook-ucet/

Vše co jsi na fb měl, zůstává někde uloženo

Ohodnoceno: 1x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.