Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Školení na facebook

Od: lubosh* odpovědí: 4 změna:

Hledám dobrý kurz nebo školení jak pracovat se sociální sítí facebook. Potřebuji si sám spravovat firemní profil. V dnešní době to bez fb profilu firmy nejde. Vím, že existuje spousta školení nebo kurzů, ale nerad kupuji zajíce v pytli, takže bych si nechal rád poradit. Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

1x

Dobrý večer,

správa FB profilu firmy není až tak obtížná a placené kurzy to mi přijde jako zlodějina (co se týče práce s FB) jelikož je tam vše česky a člověk si to může vyzkoušet na nečisto, tak stačí spíš nějaké články co kde a jak. Třeba tady blog.webprogress.cz/... nebo přes google bych si zkrátka zadal práce s firemním facebookem nebo bych zkusil jiná hesla.

doplněno 31.12.14 18:48:

Jen tak ze zvědavosti kolik si za to účtovali? Samozřejmě zaplatit si člověka, aby se staral o firemní profil na tom nevidím nic špatného, ale jedině, že ta firma je opravdu obrovská a na stránce jsou neustále aktivní lidi a mají například spoustu dotazů, pak bych klidně kamaráda, syna/dceru prostě nekoho známeho poprosil o spolupráci a dal mu nějaký slušný peníz :)

lubosh*
hodnocení

Díky. Mám na to podobný nároz. Dostal jsem nabídku přímo od specializované firmy, která se zabývá marketingem, ale to mi přijde vyhazování peněz. Příjde mi divné dávat peníze někomu za to, že tam bude vkládat info o mě a přitom bude mimo moji firmu. Asi to nebude nic složitého, ale nemám ani osobní profil, neorientuji se, takže opravdu potřebuji někoho, kdo mi to názorně vysvětlí.

doplněno 01.01.15 21:19:

Chtěli za to 3000 Kč za měsíc. To mi málem spadla čelist. A to mi nic moc neporadili. Chtěli, abych jim naposílal věci, co tam chci navkládat, takže jsem usoudil, že si to můžu spravovat sám. Pokud si najmu známého, tak i tak do něj musím investovat čas, takže mě to vyjde na stejno. Už jsem se rozhodl, že si to budu spravovat radši sám.

sandram*

Za 3000kč? To je nechutný, co jsou schopný ty firmy vzít. A přitom správa fb je jen o vkládání zajímavých fotek, aktualit a zajimavostí z daného oboru. To denně nezabere ani půl hoďky. Teda závisí na oboru. Co se týká toho kurzu, tak znám online kurz, kde Vám krok pokroku vysvětlí postup práce. Takže nemusíte nikam chodit. A stojí to stovku ;) rekla byhc, že ideální řešení pro Vás. najdete to na ChciBytNejlepsi. Hodně štěstí.

wo
hodnocení

0x

Pokud máte pocit, že bez FB nemůžete fungovat (já ho nemám a ani jsem neměl potřebu ho mít), pak mi přijdou 3 tis měsíčně vcelku směšná částka. Pokud nemáte zbytečnné 3 tis, pak se na to vyprdněte, když vám firemní FB měsíčně nepřinese ani tuhle sumičku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]