Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook nefunguje s dvěma RAM

Od: rads odpovědí: 5 změna:

Ahoj.

Mám problém u Notebooku MSI GX620.

Z ničeho nic mi notebook se dvěma RAM nefunguje (zapnu ho, ale obraz zůstane černý).

Když tam dám pouze jednu RAM, funguje bez problému (zkoušel jsem tu RAM dávat do horního i spodního slotu, oba FUNGUJÍ).

Jakmile tam dám druhou RAM, nefunguje.

Když tam dám 2x 256MB, notebook funguje, když tam dám originálni 2x 2GB, nefunguje, zkoušel jsem kupovat i nové originální RAM, ale to samé, v jiném notebooku RAMky normálně fungujou.

Zkoušel jsem odpojit notebook od elektřiny přes noc, nepomohlo, zkoušel jsem vypojit na 10 min BIOSovou baterii, nepomohlo, už nevím, co s tím, napadá někoho, co bych s tím mohl dělat?

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

A víš přesně která RAMka ti to dělá? Já jsem koupil od stejného výrobce, velikost i číslo a taky mi nefungoval s tou novou (ani s oběma), takže jedu jen na 2GB, ale je to asi tím, že má škrábnutý kontakt :(

hodnocení

0x

Tak to asi nebude Ramkami ale deskou. Vadným chipsetem.

rads
hodnocení

RAM jsou v pořádku, jednou se mi to s oběma podařilo zapnout a od té doby už se mi to nepovedlo.

Toho jsem se bál, že to bude vadný chipset, myslíte, že by fungovalo, kdybych koupil 1x 4GB? (deska podporuje 2x 4GB).

bbbb
hodnocení

0x

Jakou přesně máte základní desku? Jde o to jestli ty paměti vůbec podporuje.Najděte si buď jakou máte desku a hledejte jaký podporuje hardware nebo mrkněte na stránky výrobce.

rads
hodnocení

Již jsem si to zjišťoval a podporuje, ale mám strach z toho, že pokud jí koupím, aby fungovala, jestli ten chipset třeba nezvládne víc, než 2GB RAM, když je poškozený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]