Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Mám problém u Notebooku MSI GX620.
Z ničeho nic mi notebook se dvěma RAM nefunguje (zapnu ho, ale obraz zůstane černý).
Když tam dám pouze jednu RAM, funguje bez problému (zkoušel jsem tu RAM dávat do horního i spodního slotu, oba FUNGUJÍ).
Jakmile tam dám druhou RAM, nefunguje.
Když tam dám 2x 256MB, notebook funguje, když tam dám originálni 2x 2GB, nefunguje, zkoušel jsem kupovat i nové originální RAM, ale to samé, v jiném notebooku RAMky normálně fungujou.
Zkoušel jsem odpojit notebook od elektřiny přes noc, nepomohlo, zkoušel jsem vypojit na 10 min BIOSovou baterii, nepomohlo, už nevím, co s tím, napadá někoho, co bych s tím mohl dělat?
Děkuji.
Jakou přesně máte základní desku? Jde o to jestli ty paměti vůbec podporuje.Najděte si buď jakou máte desku a hledejte jaký podporuje hardware nebo mrkněte na stránky výrobce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.