Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
moc prosím nějaké technicky zdatné duše, které by mi poradily. Potřebuji nainstalovat zpátky do mého PC mojí tiskárnu, ke které už ale nemám instalační CD. Dá se to instalační CD, někde stáhnout? Nebo tak něco?
Děkuji mooc
Že by na stránkách výrobce tiskárny?
Edit: teď vidím, že si to už řešil, proč tedy zakládáš otázku znovu?
Protože potřebuji poradit od někoho kdo tomu rozumí. Já se vůbec v tomto nevyznám a hodit po mě nějakým odkazem, kterému vůbec nerozukmím, to u mě není rada.
Poradíš mi? Jedná se o HP PSC 1510
Radu si přece dostal v tom původním vlákně, po kliknutí na odkaz jen zadáš svůj operační systém a stáhneš ovladač. Poté ho jen nainstaluješ a je hotovo.
doplněno 28.12.14 13:52:Pokud nerozumíš počítačům a nezvládneš ani tohle, zkus poprosit nějakého kamaráda, nebo někoho z rodiny, kdo tomu trochu rozumí. Na dálku tě tu nikdo nenavede, základ si dostal tu, ze zbytkem se budeš muset poprat sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.