Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace WinXP

Od: jeffik* odpovědí: 5 změna:

Na starší notebook Mebius jsem nainstaloval WinXP z orig.CD. Ted se dožaduje aktivace do 30 dnů,jinak prý bude nefunkční.Ale : nemá to WiFi a ani přes kabel to nejde připojit k Netu/asi blbá sítová karta/.Jak aktivovat? Dííííííííík.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kcin
hodnocení

1x

stačí kliknout na aktivaci a naběhne okno vyžadující cd key, ten zadáte a hotovo.. pokud ho nemáte tak strýček google jich nabízí celou řadu

charlies*
hodnocení

0x

Při aktivaci by měla být možnost aktivovat telefonicky.

biker*
hodnocení

0x

Přes kabel vám to nejde připojit protože máte novou instalacia a je potřeba nainstalovat ovladače.Přes cd s ovladači jestli máte,z oficiálních stránek pořípadě z jiných stránek Mebius jako značku neznám.Musíte stáhnou přes jiný pc a a do notebooku přetáhnout.Pokud by jste chtěl wi-fi lze to udělat tímhle tsbohemia.cz/... .

Nebo aktivace přes telefoní číslo 225 990 844 jedná se o placenou službu většinou to stojí do 50kč.

jeffik*
hodnocení

Dík za radu a přeji štastný NY.Našel jsem stránku výrobce Sharp / přístroj PC CB1 M3/.Tam je jediný ovladač ke stažení/modev230.exe/. Nazývají to driver modemu. Ale potřebuji já takový ovladač,když od Modemu Zyxel ADSL O2 se připojuji kabelem k sítové kartě?Má sítová karta nějaký svůj ovladač? Pak je tam nějaký zmatený návod k instalaci/ z japonštiny strojový překlad/,který začíná oddinstalací starého ovladače a pak instalací nového. Nebo mám ten exe soubor hned spustit?Budu vděčen za každou radu, bude mi 80 a už se nechytám. Dík,zdravím.

frkotou*
hodnocení

0x

nebo koupit síťový usb adaptér

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]