Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mela jsem HP Probook 45-15s, po 5 letech odesel. Nejspis zakladni deska, posledni dobou hucel, nestihal nic. Nyni se mi libi: alza.cz/...
Nemate nekdo zkusenost? Jsem domaci uzivatel, cili muzika, filmy, fotky, Picasa, stahovani, upravy fotek, zakladni kancelarska prace...apod.
Dekuji
Zdravím,
ze všech hlavních výrobců počítačů mi přijde, že Lenovo vyrábí nejkvalitnější notebooky a mají přesně vyvážený poměr cena-výkon. Jinak pokud Vám jde o kvalitu tak nejlepší je podle mě Lenovo, poté Asus a až poté HP, ovšem výbava notebooku na který jste dala odkaz je dost slušná...
Jeste jsem procetla furu recenzi. HOdne se pise, napr. o HP Probook, ze je hodne hlasity, HP obecne ze maji maly vetrak, ze moc huci, pri sledovani napr. filmu je hlasitost nastavitelna nedostacujici, pac ji ten hukot prehlusi. Lenovo, na to asi nemam, nasla jsem pekny, ale zas mel jen OS DOS, nebo zase nemel mechaniku...nevim Porad me to tahne k tomu HP (viz odkaz), ale zas nechci kvuli par stovkam udelat botu.Můj strop byl 8000,-Kc, nyni jsem neco prihodila, ale vic jak 9-10 nedam.
Jinka treba Acer maji vsude, ale ne tu vybavu co ma prave zminovany HP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.