Nejste přihlášen/a.
Zdravím! když začnu hrát Wotko a připojím se do bitvy, přijedu někam ke keříku nebo stromu a přiblížím si to SHIFTem tak ta textura listů po 2-3 sekundách vždy problikne a pořád tak dokola. Je to nepříjemné, a při míření na nepřítele je to opravdu znervózňující. Nevíte co s tím? Na grafiku jsem nainstaloval nejnovější ovladače. Hru mám na maximální grafiku. Děkuji moc za odpovědi (můj počítač- i3-4160 3,6 GHz, MSI R9 280 gaming 3g, ram 4 gb, WIN8.1 64 bit)
Dobrý den, zkuste ubrat na té grafice ve hře - zřejmě to PC nestíhá. Zdravím!
doplněno 27.12.14 22:03:No, musíte si to poladit - možná je tam i nějaká 3D akcelerace, tak ji vypnout. Máte nový DirectX? Vypínáte nepotřebné programy před spuštěním hry, aby se uvolnila RAM?
když dám minimální tak to nebliká... ale když dám vysokou tak to blíka,střední to taky bliká,nizká taky bliká a minimální ne... přece na R9 280 gaming 3g a i3-4160 3,6GHz nebudu hrát na minimum ne?
Takže prosím nevíte co s tím? zijistil jsem že když vypnu stíny a kvalitu vodní hladiny tak to nedělá... ale jak ovliňují detaily vodní hladiny problikávání listí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.