Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poblikávající textury listí

Od: raplik* odpovědí: 8 změna:

Zdravím! když začnu hrát Wotko a připojím se do bitvy, přijedu někam ke keříku nebo stromu a přiblížím si to SHIFTem tak ta textura listů po 2-3 sekundách vždy problikne a pořád tak dokola. Je to nepříjemné, a při míření na nepřítele je to opravdu znervózňující. Nevíte co s tím? Na grafiku jsem nainstaloval nejnovější ovladače. Hru mám na maximální grafiku. Děkuji moc za odpovědi (můj počítač- i3-4160 3,6 GHz, MSI R9 280 gaming 3g, ram 4 gb, WIN8.1 64 bit)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste ubrat na té grafice ve hře - zřejmě to PC nestíhá. Zdravím!

doplněno 27.12.14 22:03:

No, musíte si to poladit - možná je tam i nějaká 3D akcelerace, tak ji vypnout. Máte nový DirectX? Vypínáte nepotřebné programy před spuštěním hry, aby se uvolnila RAM?

raplik*
hodnocení

když dám minimální tak to nebliká... ale když dám vysokou tak to blíka,střední to taky bliká,nizká taky bliká a minimální ne... přece na R9 280 gaming 3g a i3-4160 3,6GHz nebudu hrát na minimum ne? :-D

raplik*
hodnocení

hrajete tanky? chtělo by to někoho kdo to hraje a jestli mu to taky dělá...

bigtypek*

Zdravím, já hraji a nedělá to.

doplněno 27.12.14 22:19:

Ovšem když dám grafiku na maximum, tak už ano :-D

raplik*
hodnocení

A na jakou grafiku to máš? :-D nebo jak to máš nastavené?

raplik*
hodnocení

Takže prosím nevíte co s tím? zijistil jsem že když vypnu stíny a kvalitu vodní hladiny tak to nedělá... ale jak ovliňují detaily vodní hladiny problikávání listí?

Máš staženou nejnovější verzi klienta?

raplik*
hodnocení

ona se verze u World of Tanks myslím ani vybírat nedá... když je aktualizace tak se to hned aktualizuje jinak se hrát nedá... takže ano

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]