Nejste přihlášen/a.
Mám notebook a Win 8.1. Poslední dobou mi ale trochu zlobí. Jednou za čas se jakoby "zasekne" plocha nebo jak to říct. Nemůžu na nic kliknout (ale pomocí klávesnice to jde). Když si otevřu složku nebo správce úloh (musím klávesovými zkratkami, protože nejde pravý ani levý (dvoj)klik), tak opět v nich můžu operovat jen šipkami a tabem atd. (prostě klávesnicí). Když na nějaký soubor ve složce nebo na nějaký program třeba v tom správci úloh kliknu myší, tak "hlavička" zešedne (asi jako když máte otevřené dvě složky a překliknete na tu druhou, tak ta první je jakoby "neaktivní" - na pozadí). Vůbec nechápu, proč to dělá. Nemůžu na nic kliknout ani v metru (ale opět - přes klávesnici se do něj dostanu). Zajímavé, že v prohlížeči můžu klikat jakkoli, ten ovlivněn není. Není to chyba myši (dělá to i touchpad). Procházela jsem notebook několikrát různými antispyware programy i antivirem. Nic, co by tohle způsobovalo, se nenašlo. Tak fakt nevím .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.