Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradí někdo? Soused chce otevřít Seznam.cz, ale blokuje mu to stránka s hláškou, že má napsat své tel.číslo a vygenerují mu nové heslo na přihlášení. Řekl jsem mu, ať nic neposílá, zvláště když u mne jde Seznam normálně.Zkoušel různé prohlížeče, ale všude stejně. Neví někdo, o co jde a jak se toho zbavit. Já osobně si myslím, že je to trojský kůň, ale jsme oba normální laičtí uživatelé.
Nešlo by to, aby se pokusil přihlásit od vás z vašeho PC? Pokud je to nějaký vir (phishing), tak asi oba počítače najenou napadeny nebudou a pokud je to nějaké blokace od seznamu, tak se projeví při přihlašování odkudkoli. Vypadá to podle popisu, že se do jeho mailu asi někdo naboural a seznam ho zablokoval.
A není to třeba tak, že jeho schránka spamuje a byla deaktivována. Stačí napsat na Seznam, tam vám poradí.
No nevím proč by spamovala bez jeho vědomí.
doplněno 27.12.14 11:44:Četl jsem, že Seznam.cz má nějaké propblémy s aktualizací, ale to by se ukázalo u všech uživatelů, u mně jde normálně.
Bez jeho vědomí samozřejmě ano - Seznam před časem zablokoval spouty adres. Více na aplikace.policie.cz/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.