Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v některé ze zdejších rubrik se někdo ptal na kvalitu tohoto notebooku ( totalni-vyprodej.eu/... )
Já už tuto rubriku bohužel nemohu najít, tak zakládám novou otázku. Chtěl bych se zeptat- o tom, že notebook zvládne základní funkce a je vhodný pro kancelářskou práci se nemusíme asi bavit, ale co výkonější aplikace a nějaké novější hry? Myslíte, že to zvládne taky? Je mi jasné, že ne na nejvyšší kvalitu ale to je mi celkem jedno, nejsem bůhvů jaký hráč.
Děkuji
Dušan Flášar
Tak do těch 12 000. Nepotřebuji vyloženě herní notebook ale někdy si zahraji právě výše zmiňovanou fifu 14, ted už i fifu 15. Nebo bych rád zkusil Emergency 5 apod. Vesměs jsou to více méně stejně náročené hry (asi) To by tento notas zvládnout měl ne?
Ještě se zeptám chceš ho i s operačním systémem?
doplněno 26.12.14 21:31:Jinak ten co jsi si vybral tak ty hry co jsi psal tak zvládne v pohodě bezproblémů.
Děkuju moc. Já se v tom totiž vůbec nevyznám. Jsem starší generace a těm mladším se vyrovnám akorát v tom, že si rád zahraju hry
Takhle si vybírám na internetu a na více info se zeptám zítra na prodejně přímo u nákupu. Snad mě tam nepřesvědčí že je to na nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.