Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parametry notebooku

Od: dusanflasar odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, v některé ze zdejších rubrik se někdo ptal na kvalitu tohoto notebooku ( totalni-vyprodej.eu/... )

Já už tuto rubriku bohužel nemohu najít, tak zakládám novou otázku. Chtěl bych se zeptat- o tom, že notebook zvládne základní funkce a je vhodný pro kancelářskou práci se nemusíme asi bavit, ale co výkonější aplikace a nějaké novější hry? Myslíte, že to zvládne taky? Je mi jasné, že ne na nejvyšší kvalitu ale to je mi celkem jedno, nejsem bůhvů jaký hráč.

Děkuji

Dušan Flášar

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stenlycich*
hodnocení

0x
Tak novější hry záleží jaký jsou hry co nemaj velký požadavky viz. Fifa 15,Metro 2033 atd. a potom jsou hry co na ně potřebuješ herní dělo Watch Dogs, Thief atd.Záleží kolik chceš investovat do ntb?
dusanflasar
hodnocení

Tak do těch 12 000. Nepotřebuji vyloženě herní notebook ale někdy si zahraji právě výše zmiňovanou fifu 14, ted už i fifu 15. Nebo bych rád zkusil Emergency 5 apod. Vesměs jsou to více méně stejně náročené hry (asi) To by tento notas zvládnout měl ne?

stenlycich*

Ještě se zeptám chceš ho i s operačním systémem?

doplněno 26.12.14 21:31:

Jinak ten co jsi si vybral tak ty hry co jsi psal tak zvládne v pohodě bezproblémů.

dusanflasar
hodnocení

Jo, jo i s OS. Protože se mi pak do něj nechce investovat další tisíce navíc.

stenlycich*
Jinak ten co jsi si vybral tak ty hry co jsi psal tak zvládne v pohodě bezproblémů.Ještě kouknu.
dusanflasar
hodnocení

Děkuju moc. Já se v tom totiž vůbec nevyznám. Jsem starší generace a těm mladším se vyrovnám akorát v tom, že si rád zahraju hry :)

Takhle si vybírám na internetu a na více info se zeptám zítra na prodejně přímo u nákupu. Snad mě tam nepřesvědčí že je to na nic :)

stenlycich*

Né určitě ne dobrá volba a přeji pěkný svátky.

dusanflasar
hodnocení

Vám také. Ještě pokud mohu ale otravovat, tak bych se zeptal jestli neznáte podobný notebook za stejnou nebo nižší cenu. Já jich moc nenašel.

stenlycich*

Ještě snad tento alza.cz/...

doplněno 26.12.14 23:11:

omlouvám se ale ten je bez os.

stenlycich*

podívám se a určitě Vám dám vědět

stenlycich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]