Nejste přihlášen/a.
Několik dnů se mi zobraje při startu PC nechtěná hláška. Zkoušel jsem Ccleaner, Advanced Systém Care i Obnovení systému, bohužel se hlášky nemohu zbavit. Poradí někdo jak na to.
flodur.
Tak tuhle hlášku jsem měl na XP taky při spouštění určité aplikace. Objevila se asi před 2 měsíci po jedné z posledních aktualizací XP (přesto, že již od jara údajně žádná podpora XP neexistuje!) Nedokázal jsem poslední aktualizace odstranit, nakonec jsem komplet přeinstaloval XP a všechny programy (se všemi negativními důsledky). Bylo to v pořádku přesně do chvíle, než přišla další automatická aktualizace. Že by "kurvítko" ze strany MS? Takže další reinstalace, nechání XP aktualizovat jen částečně a zablokování aktualizací. Od té doby je pokoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.