Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s průzkumníkem ve Windows Vista

Od: radova* odpovědí: 16 změna:

Ahoj. Mám problém s průzkumníkem u Visty. Pořád do kola mi hlásí chybu - přestal pracovat a nato se restartuje a pořád dokola. Prosím poradí mi někdo jak to opravit. Spěchá. Děkuju moc

výtka
Upozornění od sys maverick 27. 08. 2008 08:37:18

Specifikujte v odpovědi chybu (obrázek, číslo, nebo text co tam je), jinak se dál opravdu nehneme.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fero1234*
hodnocení

2x

Začal se vám hroutit průzkumník Windows?
A tady je návod, jak se toho zbavit. Je to v návodech Windows XP
klikni pravým tlačítkem na "Tento počítač"
dej " Vlastnosti"
dej záložku "Upřesnit"
dej u Výkonu tlačítko "Nastavení"
Záložka "Zabránění spuštění dat DEP"
a vyber "Zapnout omezení spuštění dat kromě:"
a zaškrtni "Průzkumník Windows"
OK a restartuj počítač
Snad to pomůže,taky ve Vistě.

my*
hodnocení

0x

je třeba najít v systemu 32 ve windows firebird 2 s příponou cpl, až ho najdeš přepiš příponu cpl na old

:o)

my*

nebo:

Zmacknout F10 > Nastroje > Moznosti slozky > a zaskrtnout zobrazovat vzdy ikony, ne miniatury

radova*
hodnocení

Díky za rady, ale klávesnice F10 nereaguje.

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Začalo to dělat najednou nebo hned po instalaci? Jaký je text té chyby?
Možné příčiny:
1. Virus
2. Instalace ovladačů určených pro XP
3. Špatná kompatibilita základní desky z Vistou
atd. atp.
Zkrátka jsou potřeba podrobnější informace.
my*

a nebo se průzkumník snaží načíst něco co neumí či už není tam kde si myslí že to je :o)

radova*
hodnocení

Ještě mě napadlo - co obnovit počítač? Vrátit ho. Jenže nevím jak dlouho to trvá.*plac*

my*

ano obnova počítače by měla rovněž pomoci, moc dlouho to netrvá to záleží na...

typuju to tak na 5-10 min

radova*
hodnocení

No jo, jenže já jsem to zkoušela udělat a právě se mi to nějak nezdá, protože počítač mi napsal hlášení - vyčkej, ... znovu se obnovuje registr - čekala jsem 24 hod. Takže fakt už nevím co mám dělat.

radova*
hodnocení

Myslím, že virus to nebude, protože máme na pc 2 účty manželův a můj. Na mém účtu to nedělá, jenže tam napracuji tak jako na manželově účtu.

Otevře se jen tabulka: Microsoft Windows a v tom je napsáno Program Průzkumním Windowa přestal pracovat a pak hned se otevře tabulka - Restartování aplikace Průzkumník Windows a tak pořád a pořád dokola.

Pc máme rok a nebyly problémy s ničím až teď. Stáhla jsem jen program na čtení avi a od té doby to dělá.

my*

pokusila jste se ten program odstranit? ( ten na čištění avi)

radova*
hodnocení

Jasně, odstranila jsem všechny programy co jsem stáhla v posledních 3 dnech a co se týkaly přehrávání DVD nebo CD.

cybermagefroll*
Zkus si pročíst tohle.
mojevista.cz/...
radova*
hodnocení

Tento server jsem četla snad několikrát. SP1 mi pc nenašel přes vyhledávač, potom klávesnice F10 nefunguje, prostě fakt už jsem v koncích. Zkoušela jsem ho i obnovovat, jenže 24 hodin - není to nějaký divný?

my*

prosím 24 hodin, to je rozhodně pozoruhodné... obnova by měla trvat max 30 min... max

jak*
hodnocení

0x

Počítač
nástroje
možnosti složky
zobrazení
vždy zobrazit ikony, nikdy ne miniatury: zaškrtnout
OK
a je hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]