Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám problém s průzkumníkem u Visty. Pořád do kola mi hlásí chybu - přestal pracovat a nato se restartuje a pořád dokola. Prosím poradí mi někdo jak to opravit. Spěchá. Děkuju moc
Specifikujte v odpovědi chybu (obrázek, číslo, nebo text co tam je), jinak se dál opravdu nehneme.
ano obnova počítače by měla rovněž pomoci, moc dlouho to netrvá to záleží na...
typuju to tak na 5-10 min
:o)
No jo, jenže já jsem to zkoušela udělat a právě se mi to nějak nezdá, protože počítač mi napsal hlášení - vyčkej, ... znovu se obnovuje registr - čekala jsem 24 hod. Takže fakt už nevím co mám dělat.
Myslím, že virus to nebude, protože máme na pc 2 účty manželův a můj. Na mém účtu to nedělá, jenže tam napracuji tak jako na manželově účtu.
Otevře se jen tabulka: Microsoft Windows a v tom je napsáno Program Průzkumním Windowa přestal pracovat a pak hned se otevře tabulka - Restartování aplikace Průzkumník Windows a tak pořád a pořád dokola.
Pc máme rok a nebyly problémy s ničím až teď. Stáhla jsem jen program na čtení avi a od té doby to dělá.
Jasně, odstranila jsem všechny programy co jsem stáhla v posledních 3 dnech a co se týkaly přehrávání DVD nebo CD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.