Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se s vámi poradit ohledně koupi notebooku. Jsem sice student a na PC pracuji ale taky si rád zahraju nějaké hry, které jsou rok od roku náročnější jako například Fifa 15 nebo Emergency 5.
Už jsem si vybíral ale zatím jsem si nic konkrétního nevybral. Můžete mi někdo z vlastní zkušenosti doporučit notebook, který zvládne i novější hry, jako výše jmonované a přitom bude stát do 12 000?
Co třeba konkrétně HP 355 G6V71EA.
Děkuji
Ahoj já bych raději tdy ten 1000kč navíc ale stojí za to afifu 15 v poho.
alza.cz/... možná i tento
Ještě se zeptám na procesor. Oni se totiž někdy u úplně stejné notebook liší jen v procesoru. Můžete mi říct který je dobrý a nebo naopak?
Nebo který by se mi hodil nejvíce když si chci někdy zahrát i hry?
Vím, že už jsem asi trochu otravný ale ještě se zeptám. Výše sem dával jeden příklad a tady mám ještě jeden notebook o kterém uvažuji notebooky.heureka.cz/...
Je dobrý a zvládne i hry? Akorát mě trochu odrazuje sdílená grafická karta. Co to je jsem zjištoval na internetu a spíše mě to odrazuje.
Jestli si chceš zahrát nějaký hry tak tento určitě né.Ohledně procesorů tak ti každej řekne svůj názor.Někdo raději Intel a někdo spíš AMD.Rozdíl dnes žádnej dle mého.Pokud by jsi ale chtěl v budoucnu taktovat tak jednoznačně AMD.Raděj si na notebook připlať kup nějakej mezi 12-15 tis a máš vystaráno.V žádným případě nekupuj ntb s integrovanou GK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.