Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

X-Box 360

Od: guli* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Vlastním načipovaný X-Box 360 (typ konzole nevím a ani nevím jak to poznat),už jsem ho tak pořídil a chtěl bych ho odčipovat. Ptám se,jestli někdo némá nějakou radu,nebo odkaz na odčipování. Prosím neodepisovat ve stylu - Si to vygůgluj vole. Předem děkuji za rady a odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
Proč ho chceš vyndat? X box neznám ale cipoval jsem ps2 a chip byl na hulvata s napajenymi dráty které pak byly rozmisteny na plosnem spoji konzole. Takze jen otevřít odpajet a zpět složit. Každopádně se konzole chovala jako originál plus brala palene proto nechápu vyndani lidi spis resi jeho montaz
guli*
hodnocení

Koupil jsem ho za velmi výhodnou cenu.Ta cena byla tak výhodná,že jsem opustil od PS3ky.Hry které jsem k tomu dostal,tak už jsem dohrál a další vypalované nesháním.Kupuji si originalní bazarové,ale čas od času si koupím novinku a díky starému čipu,nebo flashi mi ty hry prostě nejdou.Musím tedy čip,nebo flash upgrejdnout a nebo ho "vyoperovat".Každopádně nemám nikoho v okolí kdo by se tím zabejval.

pfpetr*
Záleží co tam mate u flaschnuteho by mohlo stačit tovarni nastavení nebo nove nabootovat. U chipu je to vpreparovana součástka na základní desku. Je potřeba pajka s bud malim ickem nebo hrotovka s ne moc velkým kulem na konci
guli*
hodnocení

Nechci zde rozlejvat nějakou omáčku,jednoduše nevím jak zjistit zda je flashnutý,nebo čipnutý. Jsem jen hráč,ale pokud dostanu nějaký návod na cokoli co pomůže,nemám problém to vyzkoušet.

doplněno 28.12.14 14:08:

Boxe jsem rozebral a nenašel jsem žádný zásah do základní desky(pečeť,či nálepka ale byla již porušená).Podle toho usuzuji,že není čipnutý,ale flashnutý.Trochu jsem pátral a našel jsem toto - "Unflash je v podstatě stejná operace jako flash,akorát se do mechaniky nahraje fw tj potřebuješ k tomu stejné vybavení.To odhaduji nemáš,takže znovu za svým flasherem kde dostaneš určitě slevu na opakovaný zásah." Což je v čudu,protože nevím kdo to flashoval:-D,ale odhaduji,že to dokáže každý kdo se tím zabývá.Trochu zapátrám a snad se nějaký odborník najde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]