Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Vlastním načipovaný X-Box 360 (typ konzole nevím a ani nevím jak to poznat),už jsem ho tak pořídil a chtěl bych ho odčipovat. Ptám se,jestli někdo némá nějakou radu,nebo odkaz na odčipování. Prosím neodepisovat ve stylu - Si to vygůgluj vole. Předem děkuji za rady a odpovědi.
Koupil jsem ho za velmi výhodnou cenu.Ta cena byla tak výhodná,že jsem opustil od PS3ky.Hry které jsem k tomu dostal,tak už jsem dohrál a další vypalované nesháním.Kupuji si originalní bazarové,ale čas od času si koupím novinku a díky starému čipu,nebo flashi mi ty hry prostě nejdou.Musím tedy čip,nebo flash upgrejdnout a nebo ho "vyoperovat".Každopádně nemám nikoho v okolí kdo by se tím zabejval.
Nechci zde rozlejvat nějakou omáčku,jednoduše nevím jak zjistit zda je flashnutý,nebo čipnutý. Jsem jen hráč,ale pokud dostanu nějaký návod na cokoli co pomůže,nemám problém to vyzkoušet.
doplněno 28.12.14 14:08:Boxe jsem rozebral a nenašel jsem žádný zásah do základní desky(pečeť,či nálepka ale byla již porušená).Podle toho usuzuji,že není čipnutý,ale flashnutý.Trochu jsem pátral a našel jsem toto - "Unflash je v podstatě stejná operace jako flash,akorát se do mechaniky nahraje fw tj potřebuješ k tomu stejné vybavení.To odhaduji nemáš,takže znovu za svým flasherem kde dostaneš určitě slevu na opakovaný zásah." Což je v čudu,protože nevím kdo to flashoval,ale odhaduji,že to dokáže každý kdo se tím zabývá.Trochu zapátrám a snad se nějaký odborník najde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.