Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční Badoo

Od: marci001 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už druhý den se nemůžu přihlásit na Badoo. Ani v mobilu ,ani v PC. Kamarádka se přitom přihlásí naprosto bez problémů.

Na http://badoo.com/cs/ zadám mail a heslo a naskočí mi tahle hláška :

Hned jsme zpátky!

Máme teď napilno, právě přidáváme nové funkce. Nebojte se, za chvíli jsme zpět!

Nevím, co s tím. Nefunguje to ani na mobilu. Budu ráda za pomoc či radu.

Nefunkční Badoo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to Vaší kamarádce funguje, tak bude nějaká chyba asi u Vás. Možná jde o starší cookies v PC i mobilu. Zkuste v PC jiný prohlížeč nebo si vyčistěte ten stávající.

Tedy, v jeho nastavení vymazat cookies i mezipaměť a přihlásit se tam znovu. Zdravím!

P.S. Pokud to pomůže v PC, tak to udělejte i v mobilu.

doplněno 25.12.14 13:20:

Aha, tak se podívejte do nápovědy viz odkaz - třeba tam najdete odpověď.

badoo.com/...

marci001
hodnocení

Kamarádka se přihlašuje z mého mobilu i z PC a vše funguje. Jen můj mail a heslo je nefunkční a stále to hlásí, že se přidávají nové funkce... Vymazala jsem cookies, mezipaměť a stejně to nejde. Ani na PC, ani v mobilu. Už si nevím rady. Zkoušela jsem i jiné prohlížeče, vše marné.

magda*

Mám stejný problém, s tím že ze stejného PC, kde já se na badoo nepřipojím, sestra naprosto bez problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]