Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft málo FPS

Od: raplik* odpovědí: 6 změna:

čau, mám i3-4160,4gb ram,MSI R9 280 GAMING 3G a minecraft mi jede na 60 FPS ani ti ne? je to normální? díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

60 FPS se ti zdá málo? I kdyby, tak monitor ti víc než je obnovovací frekvence nepustí a ta je (záleží na nastavení) 60 - 75 Hz většinou. Pokud i přes to chceš FPS zvýšit, tak sniž dohlednost (render distance). Nebo vypni smooth lightning.

chizuru*
hodnocení

0x

60 FPS bohatě stačí, monitor stejně nejspíš nedokáže víc zobrazit, jak psal fatalwir.
Ale pokud jsou ty fps navíc co stejně ani nejdou poznat tak důležité tak bych se podívala, jestli není zapnutá vertikální synchronizace (V-Sync). Ta totiž omezuje FPS na obnovovací frekvenci monitoru právě z toho důvodu že víc FPS stejně nezobrazí..
Také záleží na nastavení grafiky.. rozlišení atd... Kolik GB RAM má MC přiřazeno? Většinou co má tak mu stačí, ale pokud je hodně namodovaný tak třeba 1GB už může být málo. :)

raplik*
hodnocení

nemůžu tomu nějak přidat ramku? a jak vypnu to V-Sync? protože na i3-4160 a R9 gaming se mi zdá 60 fps málo, a to těch 60 není stálích

danner122
hodnocení

0x

60 FPS to je nádhera, Podle mě stačí i 30 FPS hlavně že se to neseká.Tak hraj a bud rád že tě to nejde na 3 FPS jako mě.

raplik*
hodnocení

sorry 30 FPS je už moc málo... a těch 60 FPS kdyby bylo na stálo ale klesáto... vypnul jsem v-sync a mám 150 až 400 FPS :) jsem náročnej :-D

Náročnej, ale úplně zbytečně protože monitor ti stejně víc jak 60 nezobrazí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]