Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka a zpět plocha - Risen3

Od: anonymboyy odpovědí: 1 změna:

Zdravím Vás,
dnes jsem přeinstaloval Windows 8.1 zpět na Windows 7 HP. Hned jsem nainstaloval hru Risen 3 (originál), ale když chci hru spustit, tak se objeví logo hry, chvilku je černá obrazovka a za pár vteřin mě to hodí zpět na plochu a hra není ani v procesech - jako bych ji vůbec nesputil. Ovladače grafiky mám aktulání. Napadlo mě, jestli to nemůže být nějakým jiným ovladačem nebo jestli třeba hra vyžaduje něco jako Direct X (nemyslím přímo toto, ale snad mě chápete, myslím, že nějaká hra třeba vyžaduje net.framework 4.0 atd.) , protože na 8.1 se mi vše během instalace stáhne a nemusím se už o nic starat, ale na 7 si musím stáhnout třeba ten ovladač grafiky, protože po nainstalování mě to grafiku vůbec nenajde. Ještě bych dodal, že na 8.1 mi to jelo bez problémů.
Předem děkuji za každou radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoi
hodnocení

0x

Aktualizoval jste Win? Instalace hry proběhla OK? Stáhnul jste správný ovladače grafiky? Máte ji jen sdílenou nebo obě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]