Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
dnes jsem přeinstaloval Windows 8.1 zpět na Windows 7 HP. Hned jsem nainstaloval hru Risen 3 (originál), ale když chci hru spustit, tak se objeví logo hry, chvilku je černá obrazovka a za pár vteřin mě to hodí zpět na plochu a hra není ani v procesech - jako bych ji vůbec nesputil. Ovladače grafiky mám aktulání. Napadlo mě, jestli to nemůže být nějakým jiným ovladačem nebo jestli třeba hra vyžaduje něco jako Direct X (nemyslím přímo toto, ale snad mě chápete, myslím, že nějaká hra třeba vyžaduje net.framework 4.0 atd.) , protože na 8.1 se mi vše během instalace stáhne a nemusím se už o nic starat, ale na 7 si musím stáhnout třeba ten ovladač grafiky, protože po nainstalování mě to grafiku vůbec nenajde. Ještě bych dodal, že na 8.1 mi to jelo bez problémů.
Předem děkuji za každou radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.