Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedou vám filmy online z tohoto webu?

Od: tombrava odpovědí: 3 změna:

www.maxfilm.cz

Matně si vzpomínám, že jsem z webu www.maxfilm.cz kdysi nějaký film online spouštěl, ale teď mi prakticky u všech vyskakuje hláška Pro zobrazení tohoto obsahu si nainstalujte nejnovější verzi přehrávače DivX® Web Player.
Mohli byste prubnout třeba tento (ne trailer, ty fachčí), jak se to chová u vás (je rozdíl na XP/WIN7)?
maxfilm.cz/...

Případně prubněte kterýkoli jiný, jestli se rozjede...nevím jestli je chyba u mne fakt v neaktuálnosti DIVX Web playeru

NEdoporučuji potvrzovat stahování z tohoto webu, třeba novějšího DIVX Web Playeru - může to být past s virem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

1x

Antivirus mi to blokuje

mkat*
hodnocení

0x

Mne to tiež zobrazí.Ale o chvílu mi naskočila ponuka na inštalaciu ,toho prehliadača.

kangaroo*
hodnocení

0x

Vánoce a online stream videa!

To mi teda řekněte, kde si zadarmo můžete pustit online sledování HD filmu bez trhání obrazu a výpadků? Proto si všechno radši zadarmo stáhnu do počítače a mám vše vyřešeno. Zkouknu líbí/nelibí a podle toho s filmem dál naložim. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]