Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem procesor AMD Athlon X2 7750 - AD7750WCJ2BGH, socket AM2+,údajně funkční, ale já jej zkusil na třech deskách kde by měl fungovat, ale nejde.
Ve dvou případech se roztočí větráček a dál nic a na jedné se roztočí a hned zastaví.
Můj dotaz je na funkčnost procesoru .Jak poznám že je funkční?
Pípnutí žádné.Je funkční? Nebo se jen nehodí do desek : Asrock 960GC-GS FX, Gigabyte GA M61SME-S2-v.2, a Asus M2N-E.(podle výrobce se tam hodí) V čem mám chybu?
Jak poznám jaká je tam verze? Já bych raději, aby to šlo do Asrock 960GC-GS FX, kde píšou že to jde s jakoukoliv verzí biosu Mám tam Phenom X3 HD8750WCJBGH a ten tam v pohodě jde a tady to nejde.
Myslíte ze je funkční když se roztočí větráček na desce nebo to nic neznamená.
Verzi BIOSu vypisuje PC při POSTu ,ale dle toho odkazu by to mělo chodit s jakoukoli verzí.Teď co znamená to "udájně funkční".Není z Aukra? Víc neporadím.
Nic se neobjevi , do Biosu se nedostanu je černá obrazovka, do Biosu to nenajede
Ano je z aukra prý odzkoušen.Na aukru jsem už nakupoval asi 300x . A pokaždé to šlo.Ppočítače jsoun fukční,
Vždy př startu píp, a jed, ale tady ne žádné píp, a nelze se dostat do Biosu.
doplněno 23.12.14 11:21:Tak je to vyřešeno .S deskou ASrock běží.
Dal jsem jiné paměti a jde to .Podotýkám že paměti co v PC byli šli s jiným procesorem.
Všem děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.