Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neúspěšná instalace zvukové karty

Od: trlic odpovědí: 7 změna:

Ahoj, nedaří se mi nainstalovat zvuková karta na mám ntb lenovo ideapad S10-3s po instalaci win xp. Všechny drivery ze serveru lenovo fungovaly dobře až na bios a zvukovku. Zvukovka mi bohužel nefunguje, ukazuje mi to ve spravovat otazníky (Zvukové zařízení na sběrnici High Definition Audio). Bohužel mám tušení, že už jsem to zažil a že to po mě chtělo aktivaci zvukovky v BIOSu, ve kterém ale nemohu nic takového najít. Tak prosím o radu někoho zkušenějšího který by mi poradil :)

Tady přikládám ještě nějakou patlaninu ze které mohou zkušení matadoři snad něco odvodit.

HDAUDIOFUNC_01&VEN_14F1&DEV_5069&SUBSYS_17AA6001&REV_10034&38D0FDC0&0&0001

Jinak ted jsem tam hodil sp3 a nevím co ještě abych Vám nějak pomohl :)) Díka za rady :))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Skus odinstalovat ovladač zvuku, co jsi tam instaloval a pak skus nainstalovat znovu tohle: support.lenovo.com/...

Nevím, proč by se v biosu měla zvukovka jen tak sama od sebe vypínat... Každopádně by to tam mělo nekde být, v nějakém nastavení napájení... Hodně stěstí..

stenlycich*

Pro Blechta do biosu at se vůbec nepouští!Se zvukem tam stejně u tohoto ntb nic neudělá!

stenlycich*
hodnocení

0x

Ahoj tak prosímtě stáhni si toto:

translate.google.cz/...

teď si nainstaluj ten ovladač který jsi právě stáhnul a mělo by to být ok.

a hlavně nic v biosu neupravuj NEMUSÍŠ!

doplněno 22.12.14 11:56:

Ještě se zeptám proč Win XP? Proč né 7ky?

Nejspíše proto, že má malou 1gb RAM a jednojádrovej procesor?

stenlycich*

tak za prvé Ram 1Gb pro win7 32bit dostačující a procesor taky koukni sem:

http://www.okay.cz/microsoft-windows-pro-7-sp1-32-bit-cz-dvd-oem-fqc-04614/

To že splňuje minimum, neznamená, že to bude šlapat obstojně, časem mu 1GB fakt stačit nebude... Na windows 7 já dnes dávám minimálně dvoujádro, jinak mi to přijde naprosto nepoužitelné... Kdysi jsem ale viděl, že nějaký výrobce netbooků na svá zařízení dával, jakési brutální ořezaniny Windows 7, a to si pamatuju, že lítalo fakt slušně...

Takže já, pokud by byly nutné W7, bych dělal toto: sehnal si někde obraz instalačního dvd od W7, přes nLite ořezal od všeho nepotřebného, hodil na flashku a nainstaloval... Pak už bych si s tím jen trochu pohrál, k obrzu svému :)

stelycich, já se s tebou nechci hádat, ale to co píšou tabulky ≠ zkušenosti. Ve škole nám učitel dal na netbooky Asus EEE PC windows 7 starter, a jede to hrozně...

stenlycich*

souhlas žádný dohady jen můj názor já sám mám starej HP Pavilion DV 6000 a win7 mi šlape v poho tak jsem jen doporučil.Ale správně jsi podotkl že je lepší si udělat svůj systém a ten kdo nechce nebo neumí může koneckonců skusit Linux.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]