Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Free rapid dovnloader chyba with defined acti

Od: totak® odpovědí: 4 změna:

Komu z vás funguje FRD z Ulozto? Mě to furt hází zmíněnou chybu. Myslel jsem, že za to může firewall ale normálně se dostanu u zaheslovaného souboru po zadání hesla a pak se to zarazí. Předpokládám,že bude chyba ve čtení captscha kódu. To má fungovat automaticky, nebo se musí stáhnout nějaký plugin? Vrze FRD mám 09u4.

Díky předem za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stenlycich*
hodnocení

2x

Zdravím,

stáhněte si ho tady: slunecnice.cz/...

potom ten co máte odinstalujte a nainstalujte si tento.Měl by fungovat jsem ho ted zkoušel a je ok.

k2
hodnocení

2x

Ted normalne z ulozto funguje (0.9u4). Dokonce i z webu CT opet funguje.
Jinak: Napoveda->Zkontrolovat aktulizace pluginu. Pokud bude vse aktualni tak bude chyba jinde.

hodnocení

Musel jsem hoasi třikrát smazat, instalovat a znova nechat načíst aktualizace pluginú. Podařio se. Chyba asi byla v aktualizci plugínu, kdy program psal že verze je aktuální ale nebyla. Díky za vaše odpovědi.

stenlycich*

nemáš zač :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]