Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký antivir zdarma pro Windows Vista

Od: miras* odpovědí: 19 změna:

prosím o radu jaký antivir nainstalovat do notase s vistama, v češtině a zdarma,ne trial.děkuji za radu jsam uplný laik.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

my*
hodnocení

2x

www.stahuj.centru/...

www.stahuj.centru/...

www.stahuj.centru/...

jinak doporučuji McAfee ale ten není free

tady sice ne antivir ale rovněž potřebná věcička:

www.stahuj.centru/...

:o)

hodnocení

0x

Já mám dobrou zkušenost s programem Free AVG.

aby bylo o čem přemýšlet: Avast je pro domácí využití také zdarma. Dost rozšířený, dost oblíbený a často aktualizovaný :)
avast.com/...

výtka
Upozornění od sys clayman 26. 08. 2008 14:33:46

za 2 minuty 3 odpovědi, to je slušný *smich*

my*

Avast rači né, mám takový tuchy že s ním měl někdo problémy :o)

Problém může mít kdokoliv s čímkoliv. Ať si sám vybere, co bude chtít.

no jo, vždyť se stačí podívat kolik lidí má problém s Windows *haha*

my*
26.08.08 14:48

amen

tracy*

Mám Vistu i Avast šest měsíců a zatím žádný problém *nevi*

cigaro*

tebe sleduji už déle,píšeš samé kraviny.

cigaro*

tebe sleduji už déle,píšeš samé kraviny.Vskaz pro autora my.

honza2581*

Vynikající zkušenosti mám s avastem! Určitě doporučuji. Doporučuji sáhnout hlouběji do kapsy nebo aspoň zkusit avast Pro. Až vyprší 60 dní stačí vložit klíč na Home.

honzah*
hodnocení

0x

Vždy a vždy jen AVG 8 free.Nic,skoro nic(kaziči jsou chtryáci,ale avg si je da do schránky),se do compu nedostane.Dělám na něj už roky,a opravdu nic.Olná schránky,spousta popu a koní,ale v compu nic.Hoj hoj hoj.H*slunce*

vojtahavel*

Jak si můžeš být jistý že nic v PC nemáš? To že to nenajde antivir neznamená že tam nic nemáš.

hodnocení

0x

Souhlasim s Avastem, peru ho všude a spokojenost. Stejně nejvíce záleží na uživateli ;) A neni špatné dát nějaký aplikační firewall, to peru zase zoneAlarm free

vojtahavel*
hodnocení

0x

Doporučuju Avast a k tomu nějaký firewall, já používám Kerio

svetsoftware*

jj...dobrá kombinace, hlavně nepoužívat AVG Free *stop*. Nicmene jednicka mezi antiviry je NOD32 od esetu...

vojtahavel*

AVG už bych nepoužíval nikdy, i kdyby mě to lákalo sebevíc. Zaprvý je to strašná brzda a za druhý je to děravý jak necky.

honza2581*

Vynikající kombinace: IE7+Windows Defender+Sunbelt Firewall a avast!

honza2581*

To jest pravda. Na gymplu ho máme a když děláme vo informatice a začne se AVG stahovat, tak čidlo CPU vyletí na 100% a pak počítač je neovladatelný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]