Nejste přihlášen/a.
Ahoj,zajímalo by mě,jestli se dá nějak nastavit ovládání touchpadu dvěma prsty.Nejsem na něj zvyklá,ale pořád to zkouším a určitě to chci umět.Díky z
Určitě záleží, na čem ten touchpad je, že... Jelikož to utajujete, nelze přesně poradit.
Nedávno jsem dostal nový NTB Lenovo, ten má poněkud zvláštní touchpad, který se dá ovládat i třemi prsty. A nastavit ovládání pochopitelně, jde - v ovládacích panelech - myš - tam je několik záložek kde je dokonce videokurz, jak henten oný bázmek ovládat
Zdravím,promon®,mlouvám se,fakt nic neutajuju,mám obyčejný NTB Lenovo g50-30,mám ho asi měsíc,pomalu si na něho zvykám.Myšku mám,ale chci se to naučit,vychytávám a zkouším.Na nějaké stránce jsem něco málo našla,tam někdo psal o ovládání dvěma prsty,ale bylo to přeložený z angličtiny,ale přeložený tak fiškuntálsky,že jsem po přečtení věděla,to co před tím.díky z.
Tak pokud máte také Lenovo, tak by to nastavování mělo být přinejmenším podobné. Já jsem nepsal o používání myši (byť ji jednoznačně preferuji) ale o tom, že to nastavení je v Ovládacích panelech - Myš viz obrázek. Pod tlačítkem Settings je pak možnost nastavovat gesta na touchpad s tím, že je tam i video. Ten návod je v english, ale to asi nevadí...
Zdravím,promon®,dívala jsem se do ovládacích panelů u mého NTB,je to tam označený trochu jinak,když rozkliknu odkaz na myš,tak je tam jenom:ZAP:,VYP funkce ClickLock,dál NASTAVENÍ TLAČÍTEK a pak už jen RYCHLOST DVOJITÉHO KLIKNUTÍ,odkaz na TP jsem tam nenašla ,takže u tohoto modelu to asi nepůjde.Ale i tak moc díky. budu to zkoušet. z.
Tak si kupte myš, nejlevnější vyjde na 100-150,-Kč a máte to bez starostí. Ovládat dvěma prsty se dá, ale jen částečně (zvětšování a zmenšování jako u tabletu) ale asi jen některé.
Zdravím,repkin®,díky,myšku jsem si koupila,ale zajímalo mě,jestli na tp nejsou nějaké fígle.díky z
Minimálně dva prsty rozpozná každý moderní touchpad, já měl HP Compaq z ledna 2010 a taky to uměl (včetně posouvání, rotace atd.), stačilo jen nainstalovat SW od Synaptics a aktivovat příslušné funkce.
Zdravím praivo®,můj NTB patří mezi normální třídu,pro domácí a běžné používání je to NTB g50-30,mám ho asi měsíc,zatím jsem s ním spokojena.Nechtěla jsem nic až tak převratnýho.Ale chci se na něm naučit prostě pracovat co nejpohodlněji,co s myškou taky pořád nejde,doma na stole jo,ale pokud někam jedu,ne vždycky můžu používat pohodlně stůl.Takže asi tak. díky moc.z
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.