Nejste přihlášen/a.
Přes sedm let mám tento výborný AP, vydrží opravdu neskutečné. Poslední dobou vypadává signál zvláště při prohlížení stránek sem tam. Nejdříve jsem to považoval za chybu v PC, ale po odskoušení na více strojích jsem usoudil, že je čas nainstalovat nový firmware. AP pracuje v režmi bridge, na střeše mám přímač od poskytovatele z něho do Ovislinku, odtud pak na LAN rozbočovač.
Nový software obsahuje funkce watchdog (asi nějaký plánovaný reseter) a klient isolation, o co se jedná? Využiji tyto funkce při normálním - domácím provozu? Jedu v géčku a WPA2. Dále mě zajímá nastavení kanálu, tento mám na defaultně na 13, stává se že v okolí se občas objeví AP na tomtéž kanálu, někdy mi připadá že i to může být problémem s padáním. Není v nastavení funkce, která by měnila kanály, nebo něco podobného. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.