Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AirLive WL-5460-AP V2

Od: cmelak® odpovědí: 2 změna:

Přes sedm let mám tento výborný AP, vydrží opravdu neskutečné. Poslední dobou vypadává signál zvláště při prohlížení stránek sem tam. Nejdříve jsem to považoval za chybu v PC, ale po odskoušení na více strojích jsem usoudil, že je čas nainstalovat nový firmware. AP pracuje v režmi bridge, na střeše mám přímač od poskytovatele z něho do Ovislinku, odtud pak na LAN rozbočovač.

Nový software obsahuje funkce watchdog (asi nějaký plánovaný reseter) a klient isolation, o co se jedná? Využiji tyto funkce při normálním - domácím provozu? Jedu v géčku a WPA2. Dále mě zajímá nastavení kanálu, tento mám na defaultně na 13, stává se že v okolí se občas objeví AP na tomtéž kanálu, někdy mi připadá že i to může být problémem s padáním. Není v nastavení funkce, která by měnila kanály, nebo něco podobného. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

kanál si můžeš nastavit..ručně když zjistíš který je volný...třeba pomocí sw inssider

tombrava

po 7 letech si myslím, že pomalu končí životnost součástek buď v tom routeru nebo jen v jeho trafu/zdroji...a začíná se to projevovat těmi výpadky (zhruba po té době mi odešel D-Link)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]