Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záložní kopie operačního systému

Od: kamil* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , zakoupil jsem nový pc s předinstalovaným OS win8, na otázku proč v balení není přiloženo instalační médium , pro případ přeinstalace systému, mě bylo nabídnuto že mi za nemalý poplatek vytáhnou přímo z pc,

má otázka zní jak se to dělá, jak se vytáhne sytém z pc tak ,aby se dal zpětně použít třeba na instalaci.

Děkuji Kamil

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
na disku bývá skrytý recovery oddíl, ze kterého jde systém následně přeinstalovat

kamil*
hodnocení

Děkuji za odpověď,

1.jen kde ten oddíl najdu?

2.jak to z něj dostanu?

3.pujde z toho vytvořit bootovací dvd?

Každý výrobce si to dělá jinak. Třeba Lenovo mívá tlačítko One key recovery, který když stiskneš při vypnutým notasu, tak naběhne obnovovací procedura. Takže nemusíš nic z ničeho dostávat, instalace proběhne přímo z disku.

HP ti třeba klidně pošle instalační placku, stačí se jen zeptat.

stonek*
hodnocení

0x

Ve W8 si můžete udělat po "zabydlení".vlastní bitovou kopii (image).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]