Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložení více emailů najednou

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:

Prosím pěkně, existuje nějaká možnost uložit najednou více emailů např. do dokumentů, aniž bych jeden za druhým otevírala a ukládala. Prosím podrobně, jsem začátečník. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

a na co chcete ukládat e-maily do dokumentů? ukládaj se přílohy, a když chcete zachovat e-mailové zprávy, tak si vytvořte složky přímo v poštovním klientu (místní složky) a tam si je ukládejte, já to tak mám v outlook normálně

jpo
hodnocení

0x

Odkud ty maily chcete ukládat, máte je v PC a v jakém programu nebo jsou někde na webu? Maily obsahují přílohy? Kolik jich je?

hodnocení

Je jich 21 za sebou, potrebuji je mit pospolu a zatim jsou ponechány v emailové schránce. Děkuji.

vytvořte si v "poště" místní složku s nějakým názvem, například "chci je mít všechny pospolu", no a tam si je přesuňte

hodnocení

No jo, takovou složku už mám, mně šlo o to, abych do nich mohla během dvou týdnů chodit aniž bych musela jít na internet, protože tam mám omezenou možnost dat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]