Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus ntb , poradíte

Od: skritek* odpovědí: 5 změna:

dobry den , proteboval bych poradit

mam ntb od asusu ale problem je ze v nem mam az moc aplikaci a programu ktere nevyuziju a ktere celkem i spomaluji ntb

co se stane z ntb kdyz odinstaluji tyto aplikace co jsou na obrazku , vetsina z nich je od asusu a par jich je proste navic

dekuji dopredu za odpoved

Vlada alias skritek :3

Asus ntb , poradíte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

1x

MS Office bych nechal, jinak si nepřečtete nikdy žádný textový dokument, tabulku či prezentaci, ostatní mi přijdou spíše jako ovladače, než jako programy, co dalšího máte v PC? tyto samotné programy PC nezpomalují, zpomalují ho spuštěné aplikace, které nevyužíváte (dají se vypnout, zapnete je manuálně, třeba ten CC Cleaner), hry a další aplikace (např. Adobe Flash Player v kombinaci s více otevřenými okny).

doplněno 20.12.14 18:27:

Pokud nepoužíváte a neplánujete používat bluetooth na PC, tak můžete odinstalovat

Qualcomm Atheros Bluetooth Suite (64)

doplněno 20.12.14 18:31:

pokud máte ESET Smart Securit (zaplacenou licenci), tak můžete odinstalovat Windows Essentials 2012, pokud máte jen testovací verzi, do 30ti dní budete bez antiviru a pak by Vám i Windows Essentials 2012 byl lepší, než nic

Windows Driver Package - ASUS (ATP) Mouse ... neodinstalovávat, nepůjde myš (driver = ovladač)

My bit cast mi přijde zas jak podpora pro otevírání složek mobilů v PC jestli jsem to v rychlosti dobře přečetl, celkově mi to přijde jen jako ovladače pro základní desku apod.

hodnocení

0x

ATK nech, bez něho by ti nemusely jít klávesové zkratky. Stejně tak nech powe4gear, je to řízení spotřeby. Bluetooth software je na tobě, já se spokojím s tím co "je" ve windowsech, další program nepoužívám, takže můžeš taky smazat. Driver package tam nech

Windows Essentials není antivir, jsou to programy typu fotogalerie, movie maker a další, takže jestli nechat nebo ne je na tobě.

repkin*

Jo spletl jsem si to s Windows Security Essentials

skritek*
hodnocení

díky moc lidi :)

Adobe, je zřejmě Adobe reader požívám foxit reader, je mnohem menší než klasické Adobe. Pokud je ESET plná verze nechat a MS Essentials dát do pryč, to je antivir pro parádu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]