Nejste přihlášen/a.
PROSÍM O RADU...NAINSTALOVALA JSEM SI AVAST-NEJDOU MI ALE OTEVŘÍT ŽÁDNÉ WWW STRÁNKY,MAILI,ATD.ICQ A SKYPE FUNGUJÍ..POKUD CHCI NA WWW TAK MUSÍM VYPNOUT AVAST-REZIDENTNÍ OCHRANU.TAKŽE DOLE NA LIŠTĚ MUS BÝT SIMBOL AVASTU A ZNAČKA "ZÁKAZU VĚZDU"PROŠLA JSEM VŠE ALE NEVIM CO S TÍM.AL BUNDO-PROSÍM,PORADÍTE MI?JSTE NEJ NA PORAĎ TE.DĚKUJI
Prosím příště bez caps locku
Velká písmena=důraz, řvaní....
PORAĎ TE TEDY PROSÍM, JAK NA TO.JÁ VETER. MOC NEROZUMÍM
ten caps lock!
Máš nějaký firewall? Ten ve windowsu nebo nějaký jiný?
ten ve windows je v: start/nastaveni/sitova pripojeni/prave tl na pripojení k síti/vlastnosti/upřesnit/brána firewall...je tam zapnutá? Pokud ne tak buď nemáš firewall vůbec nebo je zapnutý nějaký jiný- bude na liště u hodin
ne nejedná se o AVG... už název týhle otázky napovídají že zmíněná tazatelka zápolí s Avastem :o)
Ano už 2dny bojuji s antivirem jménem Avast.Koukali na to lidé,co PC rozumí ale také na nic nepřišli.Ještě mám otázku...Je možné, že se internet neotevře,protože v PC je ještě Spybot?Jenže ten když odinstaluji,nebude mít můj NTB už žádnou ochranu,protože Avast nepracuje jak má...Omlouvám se všem,co rozčilují mé otázky a moc děkuji lidem,co se mi snaží pomoci.
Tak mě už nic nenapadá...Asi neprozradíte vaše ICQ nebo Skype,aby jste mi pomohl v lepší konverzaci...
Jak uz bylo zmineno, zjistete si, jestli mate firewall. Pokud ne, tak si radeji nejaky nainstalujte a Avastem se zabyvejte pozdeji.
Pokud ano, pak ho zkuste na chvili zakazat a uvidite, jestli se internet rozbehne.
Pokud ano, hledejte v nastaveni firewallu, kde vam firewall blokuje antivir.
Mimochodem na strankach Avastu o tomto maji primo rubriku. (Nechce se mi to ted hledat). Pisi tam o nastaveni Kerio Perrsonal Firewallu tak, aby Avast a internet slapal. Myslim ze to tam maji primo v FAQ.
Pokud ne, dostavate se na zacatek, firewallem to neni a problem je bud v nastaveni Avastu, nebo jinde.
Ale na 90% bych vsazel na firewall, pac se prave na strankach Avastu o tomto problemu zminuji. Teprve po dukladnem prozkoumani teto moznosti bych se snazil hledat reseni jinde.
Tak jsem to dělala podle vašeho návodu,ale tam je vše O.K.Napadá Vás tedy ještě něco jiného,kde by mohla být chyba?
Stojim si za tim, ze je to firewallem. A zuby nehty to budu branit, dokud mi nekdo nepresvedci o opaku.
A poradíte mi tedy prosím,jak tedy postupovat?Jste hodný a děkuji Vám za trpělivost semnou a Vaší pomoc
S Avastem to nemá nic společného, zejména jestli jste instalovalo prohlížeč, který vaše Vista nezná. Bude třeba "Povolit program v bráně firewall systému Windows".
Cesta "Ovládací panely" - > "Zabezpečení" - > "Povolit program v bráně firewall systému Windows" a následně vybrat ten prohlížečm který to má zakázané.
Používáte-li jiný firewall, bude to podobné.
Hezký den.
Podivejte se do praveho dolniho rohu obrazovky, tm kde se vam ukazuje i Avast a hledejte zlute policko s vykricnikem, ktere oznamuje, ze nemate aktivovany firewall. Pokud ho naleznete, firewall pravdepodobne nemate a chybu zpusobuje neco jineho. A neporadim vam.
(Ale pozor. To policko tam muze byt a firewall presto mate, akorat ho Windows nerozpoznal. Proto ctete dal.)
Pokud ho nenaleznete, mate nejaky firewall aktivovany.
Bud Primo firewall Windows: jdete do Start-Ovladaci panely-Zabezpeceni-Centrum zabezpeceni-Brana firewall-Vypnout branu firewall (obecne se doporucuje firewall nikdy nevipinat, ale co se da delat)
Ted mate firewall vypnuty a vyzkousejte internet. Pujde x nepujde.
Jiny firewall nez windowsacky: Nekde v tom pravem dolnim rohu bude ikonka, ktera znaci firewall - najde te ho a bud ho zakazte, deaktivujte, vypnete, nebo jinak zneskodnete.
Ted mate firewall vypnuty a vyzkousejte internet. Pujde x nepujde.
Ihned po vyzkouseni doporucuji kterykoli znovu aktivovat.
Tak. Ted sou dve moznosti. Bud se po vypnuti nic nezmenilo a v tom pripade vam nepomuzu. (Mate Avast pro Windows Vista?)
A nebo pri vyplem firewallu internet slapal a v tom pripade plati, co napsal @cybermagefroll .
Bohuzel pro presny popis zpusobu nastaveni je pak nutno znat konkretni firewall. Ale alepson budete vedet, na cem ste.
Tak sem to sam prubnul a fakt to dela problem.
Po nastaveni ve firewallu podle navodu na strankach Avastu se mi rozbehla v pohode Opera, ale Internet Explorer ne a ne. Ja ho stejne nepouzivam, tak je mi to fuk, ale nekdo ho asi pouziva.
Hm. Divny. Jeste to musim poradne prostourat.
Mi běhá Avast na Vistách naprosto v pohodě (kdyby ne, tak sem nepíšu, že?) - možná bude stačit povolit IE v bráně firewal - jak už bylo řečeno výše.
Jinak nový prohlížeč - je-li tazatelka zvyklá na IE, doporučuji Maxthon. (Tady se dá stáhn/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.