Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám Far Cry 1. Hraju misi, kde jsem na lodi, kterou náloží poškodím, začne se potápět, pak zničím přilétnuvší vrtůlník, takže dokončím tuto misi, začne se načítat mise další, ale nenačte se, sekne se. Pak mi to napíše chybu "critical exception-viz foto"
Pomůže nějaký update?
Podotýkám, že mám počítač PC starý už 10 let
Tak vzpomínám si že přesně na tomto místě mi to dělalo tenkrát také ,ale je to tak dávno že si nevzpomenu jak jsem to vyřešil.Ale myslím že jsem něco v tom konci dělal špatně , buď s tím vrtulníkem nebo se muselo vylézt nahoru na stožár ,fakt si nepamatuju , ale nakonec to šlo.Potom když jsem to hrál podruhé (celé) tak už jsem věděl co a jak,a prošel jsem to v pohodě. Možná jsem si tenkrát našel na abc games a pod. návod ,nebo jak si tam dávaj rady kvůli zásekům , a nebo v návodu našel postup.Fakt je to strašně dávno., ale nevzdávej to , nebyla chyba v PC.Zdar , myslel jsem že ta mise je strašně těžká , ale byla chyba v postupu.
doplněno 20.12.14 03:22:Je možné že tomu je již 15 let zpět nebo tak nějak ..?
doplněno 20.12.14 09:36:abecedaher.cz/... cry&od=0&id_hry=0000006268
mrkni sem.
doplněno 20.12.14 09:38:Aha,- pak zadej název.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.