kocourovec - to čištění registru OS Windows je užitečná záležitost a pomáhá to odstranit různé nedostatky. Netřeba se toho obávat, ale naopak nějaký takový program používat.
Většina těchto programů udělá i zálohu odstraněných problémů.
doplněno 19.12.14 20:07:
kocourovec - nikde neklikejte a nainstalujte si program viz odkaz. Je zdarma a používá ho hodně lidí bez problémů. Jenom věnujte pozornost jeho nastavení.
Každý program který používáš si dělá do registrů windows zápisy který umožňují jeho lepší práci a rychlejší spouštění. Respektive si ty zápisy dělají samotné widle. Bohužel při spuštění jakéhokoli programu pak windows hledají jestli k němu už nějaké zápisy nemají což je zpomaluje. Po odinstalaci programu nebo třeba upgrade na novější verzi zůstanou zápisy v registrech a počítač se postupně zpomaluje, protože windle je stejně vždycky načtou a hledají program který k ním patří. Pročištění registrů dokáže neplatné klíče vymazat a tím počítači zas trochu ulevit.
Mně se to dost ukazuje na internetu nebo v Facebook jako reklama a nevěděla jsem, jestli to není nějaký výmysl, spíš jestli je to spolehlivé...prostě jestli to není nějaká léčka. A jestli to lidé používají nebo jestli to mají zavedené. Děkuji.
Píše se, že zadarmo, ale objevila se mně nějaká faktura kolem 800 Kč, jak to tedy je?
iz*
Já používám RegCleaner v.4.2, který je zdarma. To, co se Vám objevuje na Facebooku i jinde v internetu, bude nejspíš reklama na některý placený program.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.