Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka pro notebook

Od: magdon® odpovědí: 5 změna:

Dávají všechny nabíječky pro notebooky stejné napětí (konektor shodný), nebo se liší? Dostal jsem starý notebook s baterií 11,1V bez nabíječky a potřeboval bych ho vyzkoušet s půjčenou nabíječkou.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Většina vyžaduje 19V, a bývá to napsáno na nalepce zespodu notebooku, alespoň já to tam mám :)

hodnocení

2x

No, pokud nemáte originál, je možnost použít univerzální.

czc.cz/...

hodnocení

Já právě nechci shánět (a už vůbec ne kupovat) nabíječku, když nemám tušení, v jakém stavu onen noťas je. Proto jsem si jí chtěl napřed půjčit od přítelkyně, jenže jak se ukázalo, tak ten konektor stejný není (i když na první pohled vypadá). Takže musím hledat někoho, kdo má noťas se stejným konektorem.

To potřebné napětí je skutečně 19 V. Je to tam napsané, jen se to mezi tím čínským rozsypaným čajem (písmo) špatně hledá *smich*.

mkat*
hodnocení

0x

Treba si prečítať na notebooku to býva napísané.Dodržte minimálne napätie V a prúd A ktorý je tam napísaný.

Napětí musíš VŽDY dodržet. Když bude proud ( udává se v A nebo mA ) vyšší tak to nevadí. Nabíječku s nižším proudem uvaříš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]