Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit samsunga TV s PC

Od: renmagnum odpovědí: 4 změna:
zdravim,mam doma samsunga tv a vedle posazenou bednu PC a uz jsem bezradnej a nevim jak je mezi sebou propojit aby samsung fungoval jako monitor,poradite mi?samsung ma jen dve usb,trikrat hdmi,scart,sitovou koncovku a naky cinchovy koncovky a na pocitaci vga a cinchova videokoncovka.Dnes sem jeste koupil kabel vga - hdmi a taky to tim nejde

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jednoznačně počítač propojit HDMI kabelem, ničím jiným. PC jistě disponuje tímto výstupem a pokud ne, což je případ poměrně starých počítačů, dá se za cca šest stovek pořídit grafická karta. Žádné jiné bastlení s propojováním nemá absolutně smysl.

au1
hodnocení

0x

a co ten cinch? to nefunguje? většinou je video cinch žlutej

hodnocení

0x

Jenom kabel VGA - HDMI nestačí.

Já sem přesně kvůli tomudle problému musel koupit do kompu grafickou kartu s HDMI výstupem.

Zde popis.

kangaroo*
hodnocení

0x

Máš HDMI kabel? Máš grafickou kartu s DVI či HDMI výstupem? Zjisti si HDMI vstup a aktuální rozlišení TV a počítače. Pak na DO od TV zvolíš menu pro zdroj vstupu a dáš HDMI 1-2-3 číslo. Nebo jestli máš jen grafickou kartu s VGA konektorem, tak si kup redukční kabel SCART (VGA+JACK) === VGA+JACK. Nepíšeš výkon sestavy PC, ale nejlepší řešení je přes HDMI grafiku do HDMI vstupu, tam jde všechno 1 kabelem.

doplněno 18.12.14 18:34:

Jinak jestli chceš jen propojit PC s TV kvůli obrazu, tak ti bude stačit kabel či redukce VGA-DVI a zvuk vyvedeš na repráky u počítače nebo JACK sluchátka. U HDMI propojení půjde zvuk z PC i do TV a budou hrát TV repráky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]