Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Objednal jsem si na Aukru počítač - vyplnil kompletně objednávku.Za dva dny jsem potřeboval tuto objednávku zrušit.Napsal jsem prodejci,ale ten mi řekl,že už je na zrušení objednávky pozdě,že už je u přepravce.Já ale tuto zásilku,kterou jsem ojednával na dobírku,již nechci.Co budu muset zaplatit za nepřevzetí zásilky až mi přijde? A komu?Napsal jsem do objednávky,že to chci poslat dobírkou a ta je 200 kč.Ještě nikdy jsem zatím na Aukru nic nekupoval.
Borek
Nemusíte platit nic, ale to byste byl ha*zl. Pokud to nepřevezmete, tak napište prodejci že mu proplatíte poštovné tedy těch 200kč... + nejspíše dostanete negativní hodnocení na aukru.
Zdravím,
dík za odpověď.Pokud to bude "pokuta" jen ty dvě stovky za dobírku,tak to by mě tak moc ještě nemrzelo (zavinil jsem si to sám špatným rozhodnutím).Daleko více mě bude mrzet,jestli dostanu minus hodnocení na Aukru.Jo,chybama se člověk učí a musí za ně kolikrát i doslova zaplatit.Mám velký strach z toho,zda nebudu muset platit mnohem více,než za tu dobírku.Doufám,že tomu tak bude.Ještě jednou díky za odpověď.A to že zboží nepřevezmu již prodejce ode mě ví,psal jsem mu to v mailu se žádostí o stornování té objednávky.Ještě dotaz - těch 200 kč budu posílat přímo prodejci a to složenkou,nebo mám čekat až mi něco pošle sám kvůli placení?Ještě mi prosím odpovězte.Děkuji.
Přeji hezký den a pěkné prožití Vánoc ,Silvestra a Nového roku.
Borek
Taky jsem už parkrát zrušil objednávku co už byla na poště... Sice to nikdy nebylo z aukra, ale z eshopu. Dělám to tak, že mu pošlu peníze na domluvený účet a tím je vše vyřešeno. Jinak co se týče komentáře - já jsem v tomto mírný, pokud by mi peníze za poštovný poslal, tak bych dal kladný hodnocení, nic nehrotím, ale je i hodně lidí, kteří i když zaplatíte poštovný dají neutrální nebo negativní komentáře.
Zdravím,
dík taky za odpověď.To je tak - já bych tu zásilku taky radši už přijal,ale mezitím se mi naskytla daleko lepší příležitost od známého k nákupu PC,takže by mi prostě již nezbývaly dostatečné finance na oba počítače.To Vám píši jen na vysvětlenou.
Jinak Vám též přeji hezké prožití vánoc,a Nového roku.
Borek
Na Aukru platí stejná pravidla jako při nákupu z jiného eshopu na dálku bez vyzvednutí, ale určitě nečekejte kladné hodnocení od prodejce, ale pokud máte nějakých +50 a zatím kladný vše, tak bych to zas tak neřešil. Aspoň příště se 2 rozhodněte, než zakoupíte něco
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.