Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V Biosu se mi mechanika zobrazí, ale WIN XP ji nenajde. Mám tři a nenajde žádnou. Není ani ve správci zařízení, nenajde ji ani testovací program mechanik. Vždy to chodilo, nic hardwarového , co bych věděla, jsem s tím nedělala.
Díky za radu.
Máte pravděpodobně problém se základovou deskou. Pokud máte tu možnost, zkuste přeinstalovat WIN. Nicméně já řešil ten samý problém s občasnou ztrátou DVD mechaniky - během vypalování se ztratila ... - problém byl právě v základní desce (nepomohla ani změna slotů - všechny nastejno..)
doplněno 18.12.14 09:30:Zkuste otevřít bednu a při vypnutém PC přehodit SATA konektor... mně to fungovalo, asi hodinu - měsíc.. dle náhody ...
Po restartu se automaticky doinstalují ovladače a možná to pomůže.. ale když máte více DVD a nejede žádný, viděl bych to na ten problém v konektoru...
A ano - jednou je záruka 2 roky, tak to funguje 2 roky a 1 týden... (jsou tam naprogramovaná kurvítka).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.