Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit odkaz na Youtube rozlišením?

Od: jutjub odpovědí: 2 změna:

Ahoj. Věděl by někdo, jak mohu vytvořit odkaz na své video, aby se po kliknutí na něj ono video otevřelo rovnou ve fullscreen v nejvyšší kvalitě (nebo v jakékoli jiné)?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

ahoj,

kvalita videa se volí automaticky podle rychlosti připojení, nebo lze manuálně předělat, a odkaz s fullscreenem nejde udělat a proč taky? Pokud budu chtít fullscreen zapnu si ho, rozhodně by mě obtěžovalo, kdyby se mi video dalo hned do fullscreenu po kliknutí na play

naihonn*
hodnocení

0x

Ne fullscreen jako takový, protože to pak přepne na flash nebo tak něco, ale tedy řešením je použít embed verzi linku. Takže původní link je například

A upravený je ...youtube.com/embed/ HW3Q1FR6Dwc a dál jsou za otazníkem parametry oddělené &:

pro kvalitu:

1080p - vq=hd1080

720p - vq=hd720

480p - vq=large

240p - vq=small

360p - vq=medium

pro automatické přehrávání:

autoplay=1

pro start x sekund od začátku:

start=x (myšleno číslo v sekundách)

a pak ještě hodně dalších parametrů, aktuální info anglicky tady: http://developers.google.com/youtube/player_parameters

Takže pro spuštění automaticky a v kvalitě 720p je link původního videa upravený na:

doplněno 18.12.14 06:22:

No nic, pokusil jsem se, ale úplně stupidně to automaticky předělává youtube videa rovnou na vložená. Zkrátka ten tvar je místo watch?parametry /embed/id videa/parametry

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]