Nejste přihlášen/a.
dobry den , dnes jsem zakoupil nove barvy po 2 rocich co ta tiskarna + skener lezela ve skrini ..
vse je zapojeno a jsou v ni barvy , nainstaloval jsem i instalacni balicky z internetu , pisemi to ze je to zapojeny a online ale kdyz chci tisknout tak mi to pise ,, S pripojenim tiskarny byly problemy , zkontrolujte jestli je pripojena a zkuste to znovu "
jinak kopirka funguje a kopiruje to spravne akorat proste kdyz chci tisknout z internetu obrazky nebo jine veci , nebo chci zkopirovat technockou zpravu z Libre office tak mi to proste nekopiruje
zadam vas o radu nebi pomoc co s tim udelat
dekuji dopredu
dan
kdyz chci tisknout z internetu obrazky nebo jine veci
Myslíte tím že vůbec netiskne nebo tiskne věci uložené na PC a netiskne z webu?
Pokud netiskne nic, jen kopíruje - zkuste odinstalovat ovladače a nainstalovat znovu. Pokud se jedná jen o případ tisku z webu, zkuste jiný prohlížeč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.