Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba při zapínání XP - system 32

Od: nevim12* odpovědí: 3 změna:

Před pár měsíci mi to začalo psát při zapnutí tuto chybovou hlášku, která se po odkliknutí opakuje (obrázky v příloze) a zapnul jsem PC takhle třeba až na 5tý pokus...poté mi to občas ukáže po zapnutí už v OS okno s touto hláškou (viz. obrázek) a vše se týká nějakého systému 32. Napadlo mě, že mi asi nezbývá nic jiného, než XP přeinstalovat, jen už nemám CD (na jiný op. systém nechci přestupovat)...existuje i nějaká jiná oprava mimo reinstall? Díky...

Chyba při zapínání XP - system 32
Chyba při zapínání XP - system 32 #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

2x

Stahnout instalační disk třeba z ulozto a opravit windows nemusi se instalovat znovu

k2
hodnocení

0x

A je tam ten soubor nebo neni? Pokud ano, jak je velky?

nevim12*
hodnocení

Je tam buď soubor "system.sav" a ten má 468 kB nebo soubor "system" a ten má 9 472 kB...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]