Nejste přihlášen/a.
Mám prosbu.v notebooku i v PC mám zapojeny wifi přijímače přes USB Jsou to již starší..cca 7 let počítače.najednou se nemůžu ani na jeden připojit...sítě to vyhledá, ale nespojí, odinstalovala jsem ty wifi znovu nainstalovala, ale nic.
Poradí někdo co s tím? Jestli je to někde v nastavení, vůbec nechápu proč to nespojí...ještě, mám Windows Vista
Děkuji předem za jakoukoliv radu
Nepřipojí se ani jedno pc? Nu v prvé řadě bych zrestartoval wifi router (ne zresetovat, ale pouze vypnout a zapnout).
Jinak bylo to po nějakém zásahu?
Pak je možnost, že tě někdo začal rušit- zkusit prosskenovat kanály třeba přes vistastumbler a zjistit jak jsi na tom a případně změnit kanál
Jde o to že wifina když jí novou nainstaluju tak pár dní jde a potom už najednou nespojí, i když sítě vidí, Nevím jestli třeba někde něco v nastavení? Jak nastavit jiný kanál?
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.