Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi vyhledá sítě ale nespojí..proč?

Od: michnek* odpovědí: 6 změna:

Mám prosbu.v notebooku i v PC mám zapojeny wifi přijímače přes USB Jsou to již starší..cca 7 let počítače.najednou se nemůžu ani na jeden připojit...sítě to vyhledá, ale nespojí, odinstalovala jsem ty wifi znovu nainstalovala, ale nic.

Poradí někdo co s tím? Jestli je to někde v nastavení, vůbec nechápu proč to nespojí...ještě, mám Windows Vista

Děkuji předem za jakoukoliv radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nejsou ty body, kam se chcete připojit náhodou zaheslované?

michnek*
hodnocení

...no zaheslovaný jsou, ale heslo vím je moje, je to můj wifi router, tady u nás v bytě

bigtypek*
hodnocení

0x

Zdravím, zkuste restartovat router a celý ho znovu nastavit...

hodnocení

0x

Nepřipojí se ani jedno pc? Nu v prvé řadě bych zrestartoval wifi router (ne zresetovat, ale pouze vypnout a zapnout).
Jinak bylo to po nějakém zásahu?

Pak je možnost, že tě někdo začal rušit- zkusit prosskenovat kanály třeba přes vistastumbler a zjistit jak jsi na tom a případně změnit kanál

michnek*
hodnocení

Jde o to že wifina když jí novou nainstaluju tak pár dní jde a potom už najednou nespojí, i když sítě vidí, Nevím jestli třeba někde něco v nastavení? Jak nastavit jiný kanál?

Díky :)

Stáhni si program vistastumbler a koukni jaké máš kanály v okolí a na kterém jsi ty. Jinak kanály se měni v nastavení routeru, ale to nemá cenu teď popisovat (ve zkratce se na něj přihlásíš přes webový prohlížeč, na jeho IP...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]