Nejste přihlášen/a.
Zdarec, chci si udělat upgrade kancelářského PC.
Uvažoval jsem o procesoru:
czc.cz/...
nebo
czc.cz/...
k tomu nějakou paměť:
czc.cz/...
samozřejmě SSD
czc.cz/...
ale co nevím je jakou vybrat desku. Externí grafiku nepotřebuji a myslím si že by stačila i nějaká úplně obyčejná deska. Líbila by se mi možná tato:
czc.cz/...
ale kamoš mě varoval že je úplně nově na trhu a nikdo neví jak bude chodit. Navíc při možnostech procesoru bych uvítal možnost přetaktování a to nevím jestli deska umožňuje. Kdo poradí? Děkuji předem.
Jakou desku? Třeba tuto: cpu-upgrade.com/...
Docela levná, vhodná pro kancelářské aplikace, se socket 1150 je Gigabyte GA-H81M-HD3, docela zajímavá a dobrá ca.gigabyte.com/...
V případě G3420 bych neviděl s uvednou deskou žádný problém. Ale byla by škoda nevzít za skoro stejné peníze právě G3258, které v případě potřeby lze přetaktovat (jak sám zmiňuješ).
V tom případě ale doporučuji už vybírat z kvalitnějších desek s čipsetem B85, třeba czc.cz/...
RAM vyber nějakou s CL9, třeba czc.cz/...
SSD je naprosto v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.