Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde tisk

Od: verabrabcova odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

potřebuju poradit s tiskárnou Hp. Tiskárna funguje, ale když dám tisk, tak netiskne. Naistalovaná je snad dobře, ale nevím. Nechala jsem si počítač přeistalovat a teď to nejde, ale dříve ano. Měla jsem XP a teď mám osmičku.

Díky za odpovědět.

Brabcová

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x

Dobrý večer, nemáte náhodou k tiskárně instalační CD s instalačkou ovladačů? Pokud jste upgradovala na Windows 8, budete muset ovladače nainstalovat znovu.

hodnocení

0x

Na stejném pc přechod z XP na WIN8... no proč ne.. - můžete napsat číslo - typ tiskárny? Je možné, že ovladače na WIN8 nemá... Je pak nutné instalovat "v režimu kompatibility"- ne vždy se to může podařit... Mám tak jeden super skener (na svou dobu) už pár let v šuplíku :(

doplněno 17.12.14 09:43:

Je to trošičku složitější a byť může tiskárna být výborná, s novými win8 je spousta starších přístrojů, se kterými se už nepočítá... možná trochu účelově...

K instalaci s režimem kompatibility je nutné mít alespoń nějaké znalosti s instalací...

něco málo je tu windows.microsoft.com/...

nebo raději tady forum.zive.cz/...

Ale jestli máte možnost nechat někomu zkušenějšímu,... - případně novou tiskárnu. Pokud tisknete jen občas, jsou dobré tiskárny za 1-2tis.

verabrabcova
hodnocení

Moc Vám děkuji za odpověď, ale jsm antitalet na počítače a nevím kde hledat co je to za tip. Zezadu je napsáno HEWLET PACKARD PAK JE TADY C2003A. Vím, že je to stará tiskárna, ale makala dobře a tak jsem z toho zklamaná.

Jak se instaluje v režimu kompatitibility?

Vážím si vašich odpovědí...díky Věra

hew

Kupte si novou tiskárnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]