Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuju poradit s tiskárnou Hp. Tiskárna funguje, ale když dám tisk, tak netiskne. Naistalovaná je snad dobře, ale nevím. Nechala jsem si počítač přeistalovat a teď to nejde, ale dříve ano. Měla jsem XP a teď mám osmičku.
Díky za odpovědět.
Brabcová
Na stejném pc přechod z XP na WIN8... no proč ne.. - můžete napsat číslo - typ tiskárny? Je možné, že ovladače na WIN8 nemá... Je pak nutné instalovat "v režimu kompatibility"- ne vždy se to může podařit... Mám tak jeden super skener (na svou dobu) už pár let v šuplíku
Je to trošičku složitější a byť může tiskárna být výborná, s novými win8 je spousta starších přístrojů, se kterými se už nepočítá... možná trochu účelově...
K instalaci s režimem kompatibility je nutné mít alespoń nějaké znalosti s instalací...
něco málo je tu windows.microsoft.com/...
nebo raději tady forum.zive.cz/...
Ale jestli máte možnost nechat někomu zkušenějšímu,... - případně novou tiskárnu. Pokud tisknete jen občas, jsou dobré tiskárny za 1-2tis.
Moc Vám děkuji za odpověď, ale jsm antitalet na počítače a nevím kde hledat co je to za tip. Zezadu je napsáno HEWLET PACKARD PAK JE TADY C2003A. Vím, že je to stará tiskárna, ale makala dobře a tak jsem z toho zklamaná.
Jak se instaluje v režimu kompatitibility?
Vážím si vašich odpovědí...díky Věra
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.