Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Explorer.EXE Neustály Restart Windows 8.1

Od: smola26 odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, mám menší problém při práci s PC se mi i klidně 4x během hodiny z ničeho nic samovolně restartuje Průzkumník tedy Explorer.EXE.Aniž by vyskočila jakákoliv chyba zkoušel jsem snad vše od obnovy systému minimálně 3x, po aktualizaci ovladačů,odinstalování přebytečných programů od ASUSU dále i nainstalování všech nejnovějších aktualizací .a pod výsledek nulový moc vás prosím o pomoc, pracuji na ročníkové práci a je to opravdu otravné na NTB nelze pracovat Předem díky budu vám srdečně vděčný Smól Doplňuji jedná se o NTB ASUS X555LN

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dow
hodnocení

0x

Být vámi, neztrácím čas a provedu čistou instalaci systému. Je to nejefektivnější metoda, jak předejít neustálým potížím. Je pravdou, že tí ztratíte cca 12 hodin, než vše naistalujete nastavíte, aktualizujete, ale stojí to zato. Pamatujte, že první po nákupu notesu je záloha tovární instalace a následně formát HDD a instalace čistého win bez reklamního balastu. Ovladače naleznete na stránkách Asus, tedy žádný problém. Doporučuji následně po krocích zálohovat některým z nástrojů, co vytváří obraz disku. Je jich spousty, některé jsou OK, jiné s menšími problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]